Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Felvezető - Reaktivált Gének

2010.04.26. 14:55 Csk

Holnap este a forduló utolsó mérkőzését - 21.15-től - játsszuk a BEAC pályáján. Ellenfelünk a tabella utolsó helyén szerénykedő Reaktivált Gének, akik eddigi egyetlen győzelmüket a Söry ellen aratták. Velük egy évvel ezelőtt már megmérkőztünk és nyertünk, aminek köszönhetően nem bajnokként jutottak fel a III. osztályba. Nekünk ideje lenne már nyerni, mert ez a döntetlenhalmaz (a cikk utolsó sora) nem fog segíteni rajtunk.

Az utolsó helyezett ellen kötelező a győzelem. Bár az egyértelmű, hogy olyan játékkal, mint amilyet a múlt héten mutattunk ez nem fog sikerülni. Legalább azt a játékot kellene produkálnunk, amit az Oranje ellen nyújtottunk és a helyzeteinket gólra kell váltani. Nagyon örülök, hogy kapusunk iránt a Bayern érdeklődik, de ez nem meglepő hiszen fordulók óta Csapatunk legjobbja. Ez a fejlemény még jobb teljesítményre sarkallhatja. Szerencsére csak Tusy hiányzik, így cseréink is lesznek. Most már mindenki átérzi a meccsek súlyát, így biztos vagyok benne, hogy játékosaink a lehető legnagyobb kontcentráltsággal fognak pályára lépni. Győzelem vagy Szibéria! - nyilatkozta a manager.

Szurkolói berkekből úgy értesültünk, hogy a Tábor újra nagyobb számban lesz jelen a mérkőzésen. Rá is fér a Csapatra a buzdítás!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

2 komment

Címkék: hírek tájékoztató felvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr741952786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sosemondd 2010.04.26. 23:49:06

Motiváció gyanánt...
Édesapám meghallva eddigi siralmas teljesítményünket felajánlott 2 liter nyúli házibort a társaságnak. Ha nyerünk, el is fogyaszthatjuk meccs után.
Na, jó, az igazság az, hogy apámnak fogalma sincs a siralmas teljesítményünkről, különben ha tudná, nem adna ilyen jó háziborokat meg ilyesmi. De ismerve saját és kicsi feleségem fogyasztási szokásait, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy jobb helyre nem is kerülhet a nemes nedű.
Mondhatnám, hogy vereség esetén jó lesz búfelejtőnek, de nem. Meg különben is nyerünk.

vácizé 2010.04.27. 13:02:18

Jólvan Zoli, köszönjük és a győzelem után nagy örömmel öntözzük majd vele kiszáradt torkunkat. Ha viszont kikapunk, akkor csak én ihatok belőle!
süti beállítások módosítása