Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Küzdelmes döntetlen

2015.04.30. 11:32 bö_4

Honlapunk állandó tudósítója szabin van, így rövidített beszámoló következik.

Szép, napsütéses időben érkeztünk a Hauszman-pályára. A madarak éneke és a közeli építkezés zajának furcsa egyvelege sajátos atmoszférát teremtett ezen a szép, tavaszi délutánon. Kellemesen beszélgetve vártuk, hogy pályára léphessünk. Néha feltámadt a szél, de nem volt zavaró. Na jó, gyorsítsunk.

Gyorsan kaptunk három gólt, a sorrendre nem emlékszem, de ebből kettő szöglet után született és az egyik öngól volt, játékosunk nem tehetett róla, menteni próbált, de azért jegyezzük le a nevét elrettentésül: Áron volt az.

Az első félidőben összejött a szépítés, Pali megzavarta az ellenfél kapusát, így a mi kapusunk egy átlövésből gólt szerzett.

A második félidőben nagyobb fokozatra kapcsoltunk, szorosan fogtuk az embereket és többször nagy nyomás alá helyeztük az ellenfél kapuját, akik elszórtan próbálkoztak kontrákkal, de eléggé erőtlenül. Sajnos az utolsó passzokat, lövéseket elrontottuk, pedig még tetszetős támadásaink is voltak. Aztán kapusunk rúgott egy nagyon nagy gólt a saját térfeléről, a kapufa érintésével. Még tovább fokoztuk a nyomást, így szintén kapusunk felívelt passzát Pali szép fejessel gólra váltotta. 

Ekkor benne volt a meccsben a 3 pont is, de sajnos lejárt az idő, pedig mindent megpróbáltunk. Kemény, harcos utolsó 5 perc volt, ami ellenfelünknek nem igazán tetszett, ezt alkalmanként egy kis rinyálással jelezték is, de nem volt vészes a dolog. A két félidő alapján igazságos döntetlen született, de ebben a meccsben sokkal több volt.

Mivel assistant managerünk is szabin van (igazából mindkettő a Tusi), így nincs értékelés. Akinek hiányzik az olvasgasson régieket, simán össze lehetne ollózni azokból a mait. Igazából az is volt a tervem, csak lusta vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló döntetlen KPS

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr267415180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása