Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő

2012.05.20. 12:12 bö_4

Tegnap Rákosligeten a Ligeti Piknik és Sportnap labdarúgó-kupáján vett részt Csapatunk. Az eredményesség szempontjából nem mondhatnánk, hogy vidám szezon van mögöttünk (az őszit is beleszámolva, pláne...), éppen ezért egyfajta búfelejtőként tekintettünk a tegnapi megmérettetésre. Sajnos munkahelyi elfoglaltságok miatt többen hiányoztak, ám végül hatan így is összejöttünk. Reggel kilencre megérkezett mindenki, aki jelezte - ki kómásan, ki kevésbé - így a Balázs, Pali, Vércse, Áron, Csabi, Bö hatossal kezdhettünk meg a menetelést. Egy csapat nem jelent meg, így körmérkőzéses rendszerben zajlott az ötcsapatos torna.
A kezdő mérkőzés meglehetősen sima volt. "Gyors gólokkal megzavartuk őket", ha jól rémlik 4-0-ás eredménnyel mutattuk meg a többi csapatnak, hogy a Vastüdő ide bizony győzni jött. A második mérkőzésen még nagyobb fölényben játszottunk: 5-1 lett a vége. Itt kapta Balázs az egyetlen gólt a tornán. A különböző sajtóorgánumokban elterjedt, hogy Balázs potyát kapott - nos ezt ezúttal cáfolnunk kell. Az ellenfél csatára gyönyörű gólt ragasztott a rövid fölsőbe, Balázs nem tehetett róla.
A harmadik mérkőzésünk előtt a csapat 1-1,5 órát pihent, így kicsit aggódtunk, hogy nagyon kiesünk a ritmusból, ráadásul ekkor találkoztunk a másik veretlen csapattal, a K.Anális együttesével. Kívülről masszív csapat benyomását keltették, de tudtuk, ha ezt is behúzzuk, akkor valószínűleg meglesz az arany. A döntőnek is beillő meccsen 0-0-s félidő 2-0-ra győztünk. Ezután rögtön lejátszhattuk az utolsó összecsapást a WTCDCDCDC (?) ellen, akiknek esélyt sem adtunk. (asszem 4-0). Egy meccs még hátravolt, de mi már tudtuk, hogy megnyertük a tornát, 15-1-es gólaránnyal, veretlenül. Jól megérdemelt sör és ebéd következhetett.
Összességében egy remek napon vagyunk túl. A jelenlévők nagyon odatették magukat, én személy szerint úgy láttam, mindenki végig 100%-ig koncentrál, így egy pillanatra sem éreztem úgy, hogy bármelyik meccsen ne mi uralnánk a pályát. Balázs remekül tette a dolgát, amikor volt neki. Pali és Bö nagyon jól zártak hátul és remekül léptek be a támadásokba, Áron, Vércse és Csabi nagyszerűen megértették egymást a pályán, szép akciókat vezettek, a keresztmozgásokkal szétzilálták az aktuális ellenfelek védelmét. Csabinak külön riszpekt, konkrétan járni is nehezen tudott, mégis vállalta a játékot.
Úgy látom tegnap nagyon jól összeálltunk, remek csapatmunka volt. A játékunkra jellemző, hogy - míg minden csapatban akadt legalább egy cselgép-király (nem felismerve, hogy ezen a tegnapi talajon lehetetlen így játszani) - mi gyors passzokkal és elmozgásokkal operáltunk, kerültük az egyénieskedést. A csapat nagybetűs CSAPATként működött, de itt akkor a közhelyszótáramat be is csuknám. Részemről köszi srácok, remek volt.:)

A szervezőknek szintén köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. Legközelebb is jövünk megvédeni a címünket.:)

1 komment

Címkék: beszámoló győzelem torna

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr774527212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sosemondd 2012.05.20. 20:09:26

Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;)
süti beállítások módosítása