Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Lemondott a manager!

2013.10.27. 11:35 Csk

Vasárnap délelőtt Csapatunk vezetősége bejelentette, hogy hosszas mérlegelés után elfogadta a manager lemondását.

„Nagyon köszönjük a manager évek óta tartó áldozatos munkáját! Mi szerettük volna, hogyha továbbra is ő marad az edző, de véleménye szerint megújulásra van szüksége a Csapatnak, ezért a Vastüdőre való tekintettel átadja helyét. Az első csapat irányítását egy másik szakemberre bízzuk, akire volt mesterünk hívta fel a figyelmünket! A volt manager továbbra is a Csapat mellett marad és építi az utánpótlást, mert meggyőződésünk, hogy a Vastüdő-életérzést megfelelően tudja átadni a következő generációnak! Fontos meccs vár ránk kedden, akkor már az új manager fogja irányítani a csapatot Hajrá Vastüdő!"

A volt manager az alábbi közlemény megjelentetésére kérte Sajtóosztályunkat:

„Leköszönő managerként, a tárgyilagosságra törekedve szeretném elmondani, miként látom közösségünk több éves szereplését, tudva, hogy a három egymás utáni vereség okozta keserűséget még sokáig hordozni fogom magamban. Sajnálatos módon, szurkolóink egy csoportja és egy külföldön is megforduló játékosunk komoly sebeket okoztak önmaguknak nyilatkozataikkal, és az utóbbi négy évben egyre nagyobb számban kilátogató szurkolóink elé is torz tükröt állítottak szakszerűtlen és rosszindulatú feltételezéseikkel, kinyilatkoztatásaikkal. Ezért fontosnak tartom, hogy megvédjem most már volt csapatom értékeit a nyilvánosság előtt is.

Közösségünk 2009 végére alapvetően megváltozott. A Pázmány-éra után többen elhagyták a csapatot, így helyükre pesti srácokat kellett igazolni. Ebben az időszakban a IV. Ligában játszott a Vastüdő.

Az elvárás szerint a generációváltást úgy kellett megoldanunk, hogy közben a Vastüdő eredményessége javuljon. Éppen ezért 2009-ben és 2010-ben három játékost építettünk be, akiket elsősorban a jövő játékosainak tekintettünk. 2009 decemberében sikerült feljutni a III. Ligába. Az első időszak lendületével – kapuscsere után –, a III. Ligában sorsdöntő mérkőzést játszottunk a II. Ligáért, amit máig megfejthetetlen okok miatt elbuktunk.

Sajnos, egy már szinte megnyert mérkőzés után, – egy ember kivételével – Szurkolóink elmaradoztak, amely a tabellán elfoglalt helyek ismeretében döntőnek bizonyult.

Az együttműködésünk utolsó félévében sem a Forza Bázzz ellen, sem a Royal Flesh ellen nem sikerült nyerni, de így is van 12 pontunk, megelőzve többek között a Rapid Tiplit.

Ezzel a már megszerzett 12 ponttal elmondhatjuk, hogy bár az álmainkat elérni nem tudjuk, de az elmúlt szezonhoz képest az előrelépés, az őszi három vereség ellenére, szembetűnő. A fenti tények figyelmen kívül hagyásával, az elmúlt hetekben néhányan el akarták venni a Vastüdő Családtól az előrelépés elismerését. Sajnos, ahogy a világ majd minden csapatánál már előfordult, megtorpantunk, az egyre kedvezőtlenebb légkörben visszaestünk. A Forza Bázzz elleni 0-3 után önkritikát gyakorolva lemondtam, bár a vezetőség még a helyemen tartott. Most úgy érzem – bár a veretlen és bivalyerős Royal Flesh ellen nagyon jól helyt áll a Csapat – a lemondást meg kellett ismételnem, amit az Elnök Úr el is fogadott.

Én, aki vállalhatóan követettem el néhány hibát ebben a félévben is, egyszerűbb, tényeken és tapasztalatokon alapuló alapvető okot találtam vereségeink indokaként.

A korábbi félévekben a kétségkívül legjobb játékosaink folyamatosan, hétről-hétre, meghatározó pesti csapatokban (is) játszottak (például Sunnyboy-jal), így jobb formában érkeztek közénk. Ezeknek a játékosoknak mostanában nagypályán se megy, így ezt a hátrányt nem tudtuk megoldani.

Azt mindennél jobban fájlalom, hogy az utóbbi három vereség támadási felületet adott az egyébként jó pályára állított Vastüdőnek. Véleményem szerint pillanatnyi indulatoktól vezérelten nem lenne szabad veszélybe sodorni azt a folyamatot, ami kétségtelenül elindult, minden igazi szurkoló örömére!

Bízom abban, hogy meghatározó játékosaink ismét jó formában, sérülésmentesen állnak a Vastüdő rendelkezésére, ami biztosíthatja a kitűzött célt, a feljutást a III. Ligába.”

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek közlemény tájékoztató szurkolók sajtótájékoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr265601264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása