Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Kevés Tüdő, túl sok farkas

2012.05.15. 10:57 sosemondd

Csapatunk tegnap a Beverneki Farkasok együttesével játszott, és 3-2-es vereséget szenvedett. Szünetben 2-0 volt oda, holott valamivel több helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, a meccs előtti pityergő esővel együtt azonban a célzóvíz nem érkezett meg, azaz körbelődöztük a kaput. A túloldalon kaptunk egy potyaízű találatot, miután a labda a lábak erdejében egy csiga tempójával elfoglalta méltatlan helyét a hálóban. A másik gól annyira jellegtelen volt, hogy a szerző nem is emlékszik már rá.

A második játékrészben próbáltunk nagyobb nyomást gyakorolni, de igazság szerint elfogyott a szufla, ami azzal járt együtt, hogy jöttek a beverneki kontrák, egyértelműen Balázs tartott meccsben minket. Időkérés után elhatároztuk, hogy nekik megyünk, amiből nem sokkal később kaptunk egy gólt, ám csapatunk hozta a szezonban már-már „szokásos”, emberfeletti, de amúgy semmit sem érő hajráját.

A harmadik kapott gól után Áron nézett el a hosszúra, majd okosan kilőtte a bal alsót bizonyítva, hogy a rivális kapusában sem képes elakadni minden labda. Egy Farkas azonban nem győz farkasokat, mert ugyan bélásan még bekotort egyet közelről, de az utolsó percekben erő nélkül már nem sikerült az egyenlítés, csak majdnem. De ha így lett volna, talán már nem is 2012-t írnánk.

A vereség okai: szűkös keret, gyenge erőnlét, gyenge formaidőzítés (szerzőt az előző napok átlag ötórás alvása és a meccs előtt egy órával futott Cooper-teszt vágta például taccsra), gyenge taktika, rossz kombinatív játék, plusz az ellenfélnek volt egy szürke farkasa, aki túl jól játszott. A játék más elemeiben megfeleltünk az európai élmezőny kívánalmainak.

Miután az egyenlítés nem jött össze, így a meccset végigjátszó öt hősünkből nem emelünk piedesztálra senkit sem. Ellenben kiemeljük az oldalvonal mellől buzdító társainkat: a meccsért egyenesen Viborgból visszaérkező Tusit és a parton túlról a vereség elviselhetetlen keserűségét a sérülés fizikai fájdalmával eltűrő Petit és Csabit. Búbánatunkra a szokásos sör+nemnevezzüknevén kombó is csak némi gyógyírt szolgáltatott.

Jövő héten záró forduló a Susogós macik ellen, szombaton pedig piknikelünk majdnem a világ végén.

VASTÜDŐ-BEVERNEKI FARKASOK 2-3 (0-2)
Gólszerzőink: Áron, Bö

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr224509492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása