Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Lesz ez még jobb!

2012.03.06. 01:25 Csk

Hétfő este Csapatunk számára is elkezdődött a bajnokság. Első ellenfélként Fortuna a Rapid Tiplit sodorta utunkba, múlt héten még nagyon elvertük őket, de most már tétmeccsen kellett bizonyítani, hogy jobbak vagyunk náluk. Szerencsére mindenki tudta úgy időzíteni programját, hogy el tudjon jönni a mérkőzésre. Több Szurkolónk is tiszteletét tette ma, amit nekik ezúton is köszönünk! A szakmai stáb egy része a mérkőzés előtt ellenfélnézőben járt, így hat csapatot tudott megfigyelni. Ezek később még magasztosabb célt fognak szolgálni!

A sok játékosnak köszönhetően két sorral és +1 emberrel tudtunk kiállni. Balázs - Tusy, Pali - Vércse - Csabi összeállítással kezdtünk, míg Branko, Zoli, Bö, Áron és Peti az oldalvonal mellett melegített. Magunkhoz ragadtuk az irányítást, de komolyabb ziccert nem tudtunk kialakítani, míg a helyzetecskékeinket Rajs magabiztosan hárította. A sorcserének is köszönhetően magasabb sebességi fokozatba tudtunk kapcsolni. Így egy megszerzett labdával Branko megindult és okosan a hosszúba gurított (1-0). A gól hatása meghozta az önbizalmunkat is, így már bátrabban lövöldözhettünk, de ez nem vezetett eredményre. A védelem magabiztosan állt a lábán, bár Balázsnak koncentrálnia kellett egy-két lövésnél.

A szünetben rendeztük a sorokat, ennek is köszönhetően egyre nagyobb fölénybe tudtunk kerülni. Rajsnak már két-három bravúrt is be kellett mutatnia az eredmény tartása érdekében. Azonban egy megpattanó labda Zoli elé került, neki pedig nem okozott gondot a hálóba továbbítani a laszit (2-0). Ettől egy kicsit megnyugodtunk és a Rapid Tipli kapusának okoztunk egy pár kellemetlen percet. Azonban a kihagyott helyetek, ziccerek megbosszulták magukat. Egy jobb oldali szögletet követően nem tudtuk felvenni a berobbanó embert, így megszületett Rajsék szépítő találata (2-1). Nem estünk kétségbe, folytattuk játékunkat, így növelni is tudtuk előnyünket. Egy - az ellenfél kapuja előtt - megpattant laszti, Áron a közelben ólálkodott és növelte előnyünket (3-1). Hiába a nagyobb labdabirtoklás: vagy Rajs védett, vagy játékosaink ne céloztak pontosan. A meccs eredménye nem változott, lesz ez még jobb!

A mérkőzés legjobb játékosa: a Szurkolók.

Először is gratulálok az ellenfélnek, mert sokkal jobban játszottak, mint a múlt héten. Mi viszont nem játszottunk jól, lehet, hogy túl sokan voltunk (elereszt egy félmosolyt - szerk.). Ez eléggé idény eleji forma volt, így biztos vagyok benne, hogy biztosan tudunk fejlődni, mint egyéni, mint csapat játékban. Több gólt is rúghattunk volna, de Rajst a legtöbb esetben nem tudtunk átverni. Szerencsére a rangadót megnyertük, így mostantól csak a következő mérkőzésre szabad koncentrálni! Láttuk egy pár ellenfelünket így azt mondhatjuk, hogy élet-halál harc lesz az első két feljutó helyért. Hajrá Vastüdő! - nyilatkozta a manager.

Nyomatékosan kérjük a Médiaosztályt, hogy változtassa a tabellát elérési útvonalát és legyen egy új archívum a tavalyi eredményeknek!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató szurkolók

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr414291845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása