Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Kibrusztoltuk, megvan az első!

2011.10.18. 01:29 Csk

Hétfőn este a legelső időpontban 1st Sport Szerver ellen lépett pályára csapatunk. Tavaly még El(i)te Alakulat néven megnyerték a D. Ligát, bár most nem szerepelnek ennyire fényesen. Nehéz meccsre számítottunk, hiszen mégiscsak mi vagyunk a sereghajtók... A kezdés előtt Csapatunk felett gyülekeztek a felhők, hiszen többen sérüléssel küszködtek, Balázs nem tudott időben megjelenni, Vércsének művelődnie kellett menni, Wundit hivatalos kötelezettségei szólították el, míg Pali késett. A hideg idő ellenére Orsi elhozta két lakótársát, így egy női hármas brigád támogatott lelkileg minket.

Rajs - Tusy, Bö, Zoli - Csabi ötössel kezdtünk, Peti és Branko a kispadon fagyoskodtak. Már a felállásból is látszik, hogy ilyen taktikai utasítást még nem kellett végrehajtania a Csapatnak. Ez - megint - egy jó választás volt, hiszen már a mérkőzés elején kiderült számunkra, hogy ellenfelünk játékosai egyénileg sokkal képzettebbek. Nagyon jól követtük a labdajáratásukat, tolódott a védelem is, így momentuma sem akadt a Szervernek. Nem úgy mint nekünk... Csabi labdát csent a középpályán, amivel kapuig gyalogolt és neki nem okozott gondot a hálóba lőni a labdát (1-0). Érezhetően nagyobb sebességre kapcsolt az ellenfél, Rajs több védést is bemutatott, de mindig jókor volt, jó helyen. Egyre idegesebb lettek... Ennek is köszönhetően újra Csabi elé került a labda, akinek lövése lepattant az egyik védőről, de - szerencsénkre - pont Branko elé, aki ziccerben nem hibázott (2-0). A kétgólos vezetés miatt - talán tudat alatt - egy kicsit visszaálltunk, így Rajs is megcsillogtathatta tudását. Több alkalommal ziccerben mentett. Sajnos a félidő vége kellemetlen meglepetést tartott számunkra... Egy magasan belőtt labdára a kapusunk és a védőink nem értették meg egymást, a labdát azonban nem sikerült a hatos vonaláról előrevágni, ami így pechünkre az egyik 1st Sport játékos elé pattant, neki pedig nem okozott gondot az üres kapuba továbbítania a lasztit (2-1).

A második félidőt ugyanúgy kezdtük, mint az elsőt azzal a különbséggel, hogy ellenfelünk megpróbálta felpörgetni a tempót. Egy-két ziccert kihagytak, átlövésekkel próbálkoztak, de Rajs eszén nem lehetett túljárni. Az idő előrehaladtával egyre idegesebb és pontatlanabb lett a Szerver. Azonban Csapatunk is kezdett fáradni... Azok a játékosok, akik szinte az egész meccset végigjátszották, fokozatosan vesztették el erejüket, akik pedig már eleve sérülten érkeztek, azok nem bírták. Vagy Branko, aki a mérkőzés eleji gyomros után csak kapkodta a levegőt... Már szinte mindenki játszott mindenhol, így ennek is köszönhetően Peti indította Palit, aki - egy védő közreműködésével - elé került a labda, ő nem teketóriázott és a hosszúba rúgta (3-1). Egy kicsit megnyugodtunk, talán túlságosan is... Ugyanis egy formás Szerver támadás végén, eltolódott a védelmünk, így ellenfelünk szépített (3-2). Gyorsan jött... A félidő második részében kialakult az adok-kapok, ami jót tett az addig sem lagymatag színvonalnak. Szinte egykapuzott az ellenfél, de a kontrákból el lehetett indulni, bár a kidolgozott helyzeteket nem sikerült belőni, már Balázs is védőt játszott... A középpályán nem sikerült annyi labdát szerezni, ennek ellenére sok veszélyes támadást vezettünk a Szerver kapujának irányába, de kihagytuk a ziccereket. Három perccel a vége előtte egy kis szusszanásnyi időhöz jutottunk, mert kikértük egyetlen időnket. A maradék időben Zolinak sikerült megsérülnie... Ellenfelünk mindent megpróbált, de Palinak sikerült megtartani a megszerzett labdát, kitűnően ugratta ki Csabit, aki mesterien helyezett a rövidbe (4-2). Ölnünk kellett az időt, amit Balázs az oldalvonal mellett tökéletesen megoldott! Többre már szinte nem jutott idő, így végre megszereztük első győzelmünket!

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Rajs.

Nagyon büszke vagyok a srácokra, hiszen kevesen kezdtük el a meccset, és a mérkőzés közepére sem voltunk sokkal többen. Rajst külön köszönet illeti, hiszen nem egyszer és nem is kétszer góltól mentette meg Csapatunkat. Az egy tipikus olyan meccs volt, mint a múlt heti, csak ott kevesebben voltunk és nem bírtuk. Itt pedig pörögtek a cserék, bár még jó, hogy nem tartott tovább a meccs, hiszen már Balázsnak is be kellett szállnia. Sajnálom, hogy nem sikerült több gólt szerezni, bár a lehetőségek mindig benne voltak a játékban. Most meg tudtuk mutatni, hogy mi az a Vastüdő-szív! Szólnunk kell, hogy csomagjaikat hozzák vissza, hiszen egyenlőre nem akarunk Szibériába utazni! Remélhetőleg most már felléptünk a győzelem ösvényére! Már most látjuk a jövő hétfő problémáit, de mindent megteszünk, hogy nyerjünk, hiszen ezáltal tudjuk csak életben tartani a bennmaradás reményét. Hajrá Vastüdő! - nyilatkozta a manager.

Mi is bízzunk a mester szavaiban!

Zolinak gyógyulást kíván a Vastüdő teljes csapata!

Innen is köszönjük a Szurkoló lányok aktív részvételét!

Vastüdő Sajtószolgálat

5 komment

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr513310804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sosemondd 2011.10.18. 12:18:16

Köszi a jókívánságokat. A röntgen szerint nincs törés, viszont a doki szerint az erőteljes zúzódás következtében erősen javallott a két-három hét sűrű pihentetés. :( Amúgy ha valamit gyorsan kell elintéznetek, ne engem hívjatok!

Csk 2011.10.18. 13:15:11

@sosemondd: Nagyon sajnálom, Zoli! Jobbulást! Remélem, hogy csak a jövő heti meccs marad ki... Öröm az ürömben, hogy november 7-ig csak 1 meccsünk van! Remélem, hogy a Sátoros Ünnep nyitómeccsére már felépülsz! :)

Fargo 2011.10.18. 13:41:45

Örülök, hogy elmentél orvoshoz, Zoli. Így legalább pontos diagnózist kaptál. Addig pihenj, ameddig csak kell. A többit majd valahogy csak megoldjuk a pályán.
Jobbulást, Mesterem!

sosemondd 2011.10.18. 15:01:09

@csk: én is a nov 7-et tűztem ki célul. Remélem, gyors lesz a regeneráció. Kösz, fiúk!

Csk 2011.10.18. 15:39:19

@sosemondd: Nagyon helyes! :) Azért a jövő hétfői meccsre elbattyoghatnál és kiélhetnéd manageri ambícióidat! :D
süti beállítások módosítása