Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Megszakadt Zsolti nagy sorozata

2010.09.30. 23:40 Csk

Ma este Csapatunk újra pályára lépett. Ellenfelünk a jó játékosokból álló és támogatók által szponzorált TFSL csapata volt. Sajnos különböző okok miatt nem tudtunk teljes csapattal kiállni, de szerencsére Áron megérkezett, így legalább volt három cserénk. Az időzavarba kerülő Tábort csak Geló tudta képviselni, amit ezúton is köszönünk.

Zsolti - Zoli - Vércse, Bö - Branko ötössel indítottuk a meccset. Már az első percekben látszott, hogy ellenfelünk jóval nagyobb játékerőt képvisel, de sohasem arról voltunk híresek, hogy megijedünk. A labdát nem nagyon tudtuk megtartani, a TFSL körbeadogatta a hatos környékét, de nem sikerült helyzetet kialakítani. Amikor már kezdtünk megnyugodni, egy védelmi megingást kihasználtak a fekete mezesek (0-1). Megpróbáltunk támadni, de a pontatlan passzokkal nem sikerült felépíteni a támadásokat. A TFSL nem adta alább, de inkább csak távoli lövésekkel veszélyeztettek.

A második félidőben nagyobb hangsúlyt próbáltunk fektetni az előrejátékra, de ezeket a próbálkozásainkat rendre elfojtották. Bár így is akadt olyan szituáció, amit 3 a 2-be támadtunk, de passzaink többsége nem jó helyre ment, így nem alakult ki gólhelyzet. Egy szép összjáték után szerencsés góllal tovább növelte előnyét a TFSL (0-2). Nem adtuk fel, de támadásainkban a véletlenszerűség jellemezte. Az ellenfél színész adottságú kapusa néhány alkalommal esélyt adott számunkra, de ezekkel sem tudtunk élni. Az idő előrehaladtával egyre jobban fáradtunk, de Vércse Úr egy szép egyéni akció végén szépített (1-2). Felcsillant a remény, ám az újabb kapott gól szertefoszlatott mindent (1-3). Ezek után már csak arra koncentráltunk, hogy megússzuk nagyobb verés nélkül. Ez viszonylag sikerült is, bár az újabb kapott gól nem hiányzott (1-4). A meccs végére kicsit felpaprikázódott a hangulat, de a szerencsének is köszönhetően sikerült kihúzni újabb találat nélkül.

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Branko.

A feljutásra nagy eséllyel pályázó csapattól kaptunk ki. Be kell vallanom, hogy az ELTE ligában eddig lejátszott 32 meccsünkből - szerencsére - ez csak a második volt, amikor azt éreztem, hogy nem sok esélyünk van a győzelemre, sőt akár a döntetlenre...Tudjuk, hogy ez a tanulóévünk! Védekezésünkre igazán nem panaszkodhatunk, bár kaphattunk volna több gólt is. Megint előjött, hogy támadásban gyengék vagyunk. Az ennyire erős csapatok ellen szinte minden energiánkat elviszi a védekezés. Kispályán kapott négy gól benne van a játékban. A sorsolásra is panaszkodhatnánk, de inkább magunkban kell keresni a hibát. A 100 perc alatt rúgott 3 gól iszonyatosan kevés. Ezen a meccsen nagyon kijött, hogy eddig az 5+1-hez voltunk szokva egy sztárvédővel megerősítve. Remélem, hogy ezzel a meccsel letudtuk a tőlünk sokkal erősebb együtteseket! Nem tudom, hogy miként alakult a mai forduló, de ettől függetlenül jövő héten el kell kezdeni a pontgyűjtést, mert ilyen eredményekkel a középmezőnytől is le fogunk szakadni! Hajrá Vastüdő! - nyilatkozta a manager.

Sajnáljuk, hogy ezzel a vereséggel megszakadt Zsolti kapusunk veretlenségi sorozata!

Gelónak külön köszönjük az aktív részvételt! Bízzunk benne, hogy jövő héten a Tábor nagyobbik fele is képviseltetni tudja magát!

Itt elolvashatjátok az TFSL dicsőítését!

Vastüdő Sajtószolgálat

1 komment

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr52336000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abberált Gelo 2010.10.01. 00:06:34

Jövő héten javíthattok! MINDENT BELE! Fel a fejjel!
A régi mondást kibővítettem: ISTEN, HAZA, CSALÁD, FERENCVÁROS, VASTÜDŐ!
Hajrá Srácok!
süti beállítások módosítása