Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Történelmi győzelem

2009.11.12. 23:30 Csk

Csapatunk múlt heti fényes győzelme után, újabb próbatétel elé érkezett. Mai ellenfelünk a Zuzu Petals FC nevű csapat volt, akik a 6. helyen állnak a bajnokságban, de őket sajnos nem sikerült feltérképezni.

Hétfő óta egyfolytában esett, de ma reggelre elállt az égi áldás és így a pálya is száraz volt. Sajnos Pali ma nem tudott megjelenni, de Peti újra itt volt, így a csapat létszáma nem változott. Szurkolóink egy csoportja is képviseltette magát (Bogi és Heni - köszi, hogy inkább az órát lógtad el és nem a meccsünket hagytad ki).

A Vastüdő Zsolti - Gorán, Tusy - Branko, Zoli - Wundi hatosfogattal vetette bele magát a mérkőzésbe. A kispadon Bö, Peti és Csabi várta a cserét. A félidő első harmadában sikerült megszerezni a vezetést: egy Tusy által kibrusztolt labdát Branko juttatott a hálóba (1-0). Sajnos ez a gól mindenkit megnyugtatott. Túlságosan is! A maradék időben csapatunk - érthetetlen okokból - visszaállt, ezáltal teljesen magára húzta az ellenfelet. Úgy látszik játékosaink nagyon szeretik a catenacciot, mert a múlt meccshez hasonlóak, újra elő kellett venni a védekezővariációkat. Ebben szerencsére Zsolti is partner volt, így megúsztuk kapott gól nélkül a félidőt. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy szurkolóink már hangoltak és a következőket gyakorolták: "Ébresztő! Ébresztő!"

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. De nekünk van egy Wundink! Megint nem hagyott cserben minket és egy fantasztikus egyéni alakítás után növelte előnyünket (2-0). Középkezdés után a pálya közepén Csabi labdát szerzett és azonnal kapura rúgta, ami a szotyolázó kapus mellett a hálóban kötött ki. Ekkor tudatosult mindenkiben, hogy ezt a meccset is kipipálhatjuk. 3-0.

A fiúk azonban nem vettek vissza. Egy kapu elé lőtt labdával a portás nem tudott mit kezdeni, nemes egyszerűséggel kiejtette, (szokás szerint) ott ólálkodott és a kapuba segítette (4-0). A mi kapunk előtt is zajlottak az események: Petit kipécézte magának a spori, aki ezt nehezen viselte. Péterünket sem szabad felmenteni a vádak alól. Ha számszerűsíteni akarunk, akkor 50%-ban valóban követett el szabálytalanságot, de jegyezzük meg, hogy egy védőnek ez a dolga (megállítani az ellenfelet, bármi áron!).

Bíró kontra Peti afférok nem szegték kedvét a csapatnak. Zoli kétszer villant és rögtön 6-0 állt a spori noteszában. Ekkor már Gorán végleges cserét kért és megadta a lehetőséget az addig kevesebbet játszóknak, hogy bizonyítsanak. Ez sikerült is. Ugyanis Branko megszerezte második gólját, így keretbe foglalta a meccset (7-0).

"Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a harmadik gólig volt nehéz. Számomra érthetetlen okokból visszaálltunk az első gól után. Lehet, hogy a játékosok úgy érezték, hogy már megvan a meccs. Ezt a mentalitást azonban nem tűröm! Ezen  mindenképp változtatunk. Petivel külön beszélni fogok, mert engem is zavarnak a rossz bírói döntések, de neki nem szabad a sporival foglalkoznia. Nagyon örülök, hogy Zoli gólokat tudott rúgni. Sajnos az utóbbi időben már emésztette magát gólképtelensége miatt. Remélem, hogy ezzel megszabadult a lelki gátlásoktól és mostantól felszabadultabban tud küzdeni! Szerencsére most rossz játékkal is nyerni tudtunk! Az már csak ráadás, hogy ekkora különbséggel." - mondta manager a meccs után.

Hat forduló után így fest a házi góllövőlista:

1. Wundi 11 gól

2. Branko 6 gól

3. Bö 4 gól

4. Zoli 2 gól

5. Gorán, Pali, Csabi 1-1 gól

Szép volt, FIÚK! Ezzel a győzelemmel történelmet írtatok!

Statisztikusunk utána nézett, így kiderült, hogy történelmünkben ez volt a legnagyobb arányú győzelem.

Így tovább a jövő héten 20.30-tól a Bagatell ellen! Szibéria még mindig képben van...

Köszönjük Szurkolóink biztatását és a fotós munkáját!

Webdesingerünk hamarosan feltölti a képeket a szokott helyre.

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr451521351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása