Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Utózönge

2009.10.02. 13:45 Csk

A tegnapi meccs előzményeiből arra lehetett következtetni, hogy csere nélkül fog játszani a Csapat. Szerencsére 19.45-re Branko (telefonált, hogy pár percet késni fog) kivételével, aki jelezte az ott volt.  

A mérkőzést Zsolti – Gorán, Tusy – Pali, Wundi – Bö felállással kezdtük. Rosszul indult számunkra a találkozó, ugyanis egy ártalmatlan lövésből az ellenfél megszerezte a vezetést. Történt, hogy a sárga mezes csapat egyik játékosa az oldalvonal mellől kb. a pálya felénél elrúgta a labdát, amiből gól született. A Vastüdő teljes hátsó alakzata hibázott a gólnál. A védők közül senki sem lépett ki a lövőre és kapusunk is elnézte a labdát (vagy melléütött). Ezt csak visszajátszások alapján lehet megítélni. Meg kell említenem, hogy a mérkőzés további részében nagyon magabiztosan húzta le a labdákat és ezzel biztonságot adott a védőknek. Időközben – a kapott gólt nem láthatta – megérkezett Branko is.

Hátrányunk tudatában nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltunk, ennek szerencsére meg is lett az eredménye. Rövid időn elül sikerült megfordítani az eredményt:

  1. gól története: Gorán megindult a jobb oldalon, de szerelték és bedobással jöhettünk. A L.É.C. csapata nem zárt vissza, Gor eszmélt a leggyorsabban, bedobta a labdát középre, ahol Wundi érkezett  és a kapu jobb felsőjébe fejelt (Gorán: „Gyakorlatilag fejbe dobtam Wundit.”:)).
  2. gól története: egy bedobás után az ellenfél védői nem tudtak felszabadítani, Wundi és Bö (Csaba? Aki pontosan tudja, az kommentálja) megtámadta a labdát birtokló játékost, a kapus kifutott kapujából, de a Tüdő játékosai berúgták a kapuba a lasztit. Szabad szemmel nem lehetett látni, hogy ki volt a gólszerző. Béla megerősített, hogy utoljára Wundi ért labdába.

A vezetés megszerzése után hol az egyik, hol a másik kapu előtt folyt a játék, azonban kapunk előtt nem alakult ki veszélyes szituáció. A védelem kapusunk segítségével elbírta a L.É.C. esetenkénti nyomását.

A második félidő hatalmas labdabirtoklási fölényt mutatott Csapatunk javára. Egyre-másra dolgoztunk ki ziccereket, ellenfelünknek szinte momentuma sem akadt, de gólt nem sikerült szerezni. Legalább 3-4 kapufát rúgtunk és volt három 100%-os ziccerünk. Kísért a múlt…

Szerencsére tegnap ezt is el tudta viselni a Tüdő és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Ennek bizonyítására közreadunk egy párbeszéd mondatfoszlányait, ami a meccs végén a L.É.C. két játékosa között zajlott:

-         Nem tudtunk kiegyenlíteni, de jobban játszottunk, mint ők.

-         Te hülye! Miről beszélsz? Legalább öt kapufát lőttek!

A jó csapat ismérve, hogy rossz játékkal is tud nyerni. Csapatunk még nincs toppon, ez tegnap is látszott, tudunk ennél sokkal jobban játszani, de jó ütemben fejlődik a társaság. Viszont helyzeteinket be kell rúgni, különben bajban leszünk. Új játékosaink (akik közül Gorán nem is új) kezdenek beilleszkedtek a csapatba. A következő meccsen jön Levi és reméljük, hogy Tomi is. Levivel a (középpályás) védekezés, Tomival a támadójátékunk fog erősödni.

Személy szerint örülök, hogy – Zsolti kivételével (ment a vonata) – mindenki legalább egy sör erejéig meg tudta ünnepelni a győzelmet. Az ilyen alkalmak jobban összecsiszolják a Társaságot!

Jövő héten mi vagyunk a szabadnaposak, így csak október 15-én játszunk. Üzenem, hogy a Csapat összes tagja lelkiismeretesen teljesítse napi penzumát!:)

Hajrá Tüdő!

Tusy

5 komment

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr941422800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bö_4 2009.10.02. 15:44:50

Kis javítás, a második gólnál nem emlékszem, hogy benne lettem volna a kapu előtti kavarodásba, szerintem inkább Csabi volt, vagy valaki más.
Én biztos nem, kb a félpályától néztem az esetet.:D

bö_4 2009.10.02. 15:47:18

"....Zsolti kivételével (ment a vonata) ..."
INDUL A VONAT, Zsoltikám!:D:D

Csk 2009.10.02. 15:56:50

Mondom, hogy feltételt kell készíteni az ilyen meccsekről. Így Zsolti is meg tudná magát védeni!:D

Csk 2009.10.02. 15:59:37

Természetesen felvételt!:D

Böhse Onkel 2009.10.04. 09:23:03

Tisztelt sajtószolgálat! Azt hiszem antiszemitizmus ütötte fel a fejét a csapaton belül! Utalok itt Bö indul a vonat című elszólására! Kérem tisztelettel a hírt azonnal bejelenteni, hogy a csapattársam kijelentése miatt függesszék fel játékengedélyét és mentsék fel a munkavégzés alól mindaddig, amíg bocsánatot nem kér!
A gólról egyébként annyit, hogy valaki előttem állt és már csak azt láttam hogy elsuhan mellette a labda és már csak a végén tudtam beleérni!
Le a náci-fasiszta eszménnyel a csapaton belül!
"Aki náczi, az megdöglik" ősi kínai közmondás
süti beállítások módosítása