Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Megvédtük címünket: háromszoros Kupabajnok!

2015.05.18. 15:57 Csk

Egy kicsit megkésve, de alább olvashatjátok a szombati Liget Piknikről szóló összefoglalónkat.

Újra megrendezésre került a Ligeti Sportnap, Rákosligeten. Eddig kétszer rendeztek focitornát és eddig még nem sikerült tőlünk elhódítani a kupát. Végül a 9 órás kezdés eltolódott 10-re, két meccset kellett játszani, 2*15 perces félidőkkel.

Kezdésként egy kék mezes csapat (RTK U17 II) ellen léptünk pályára. Egyénileg jól tették-vették a labdát, csapatként azonban sikerült föléjük kerekedni - azért nem ment könnyen. Az „álműfüves”, valójában murvás pályán ide-oda pattogott a labda, ami a Vastüdő számára kifejezetten kedvező volt. Ennek megfelelően egy a Csapatunkra jellemző góllal sikerült megszerezni a vezetést: Áron letámadta az alapvonal irányába pattogó labdát védő kék mezben feszítő Áront, aki végső kétségbeesésében belebikázott a labdába, ami szerencsénkre az ellenfél kapujába vágódott (1-0). A második félidőben több kapufát lőttünk, de a mindent eldöntő gólt csak nem sikerült megszerezni, ennek ellenére - bár volt egy-két neccesebb szituáció - győzelmünk nem forgott veszélyben.

A nap második meccset két ellenfelünk játszotta és a fekete mezesek (Boszporusz) 7-1-re elverték a kék mezeseket, így számunkra a döntetlen nem volt elég.

Elővettük a szokásos Vastüdő-taktikát. Felismertük, hogy ellenfelünk nem igazán védekezik, így a megszerzett labdákkal gyors ellentámadásokat vezettünk. Egy szöglet után a kapus nem tudta birtokba venni a labdát, így Pali berúgta a kapuba a lasztit (1-0). Egy kicsit felpaprikáztuk az ellenfelet, jobban kinyíltak, több helyünk lett támadni: Áron üresen maradt, Balázs a fejére ívelte a labdát, így csatárunknak nem okozott gondot a kapuba bólintani (2-0). Megnyugtató előnnyel vezettünk, de nagy összpontosítást igényelt a védekezés.

A második félidő elején még nagyobb nyomást helyezett kapunkra a Boszporusz. Kibekkeltük a vészes öt percet, majd Balázs egész pályás góljával szétcincáltuk ellenfelünk maradék reményét is. Nagy helyzetük nem akadt, ellenben egy szöglet után üresen érkezett és a hosszúba továbbított (4-0), majd Barni szerezte meg a labdát a kapustól és megrúgta csapatunk ötödik gólját. Ekkor már Táborunkkal együtt kiabálhattuk: KUPABAJNOK! KUPABAJNOK! KUPABAJNOK!

„Tökéletes napon vagyunk túl! Az első meccsen szenvedtünk, de győztünk. Igazából az volt a tervünk, hogy elaltatjuk a második ellenfelünket és csak ellenük mutatjuk meg valódi tudásunkat. Ez a terv tökéletesen bevált! Kapott gól nélkül húztuk be a kupát, megemelem nem létező kalapomat a Csapat és a Szurkolótábor előtt! Csak így tovább! Hajrá Vastüdő!” - mondta az assistant manager.

Köszönjük Szurkolóink részvételét a tornán!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató győzelem szurkolók címvédés Liget

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr397470112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása