Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

ÓÓÓÓ, azok a mozdulatok...

2013.05.01. 18:08 Csk

Április utolsó napján újabb fordulóra került sor, Csapatunk a dobogón álló Faria Pimenta ellen lépett pályára. Az utóbbi pár meccsen pályára lépők közül csak Peti hiányzott, míg törzsszurkolónk - G - ezen a napon ünnepelte születésnapját. Szép idő, egy csere, foci - mi kell még?

Balázs - Pali - Áron, Csabi - Bö ötössel kezdtünk, Tusy pedig várta a beugrás pillanatát. Mezőnyjátékkal indult a mérkőzés, bár labdatartásban nem tudtunk az ellenfelünk felö nőni... Szerencsénkre nem voltak annyira veszélyesek, míg pechünkre mi sem tudtuk támadójátékunkat felpörgetni. Mindkét csapat távoli lövésekkel próbálkozott. Szépen csordogált a mérkőzés és egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség. Aztán Pali már csak szabálytalanul tudta megállítani a zöld-fekete mezes ellenfelet és ennek két perc lett a jutalma (talán egy kicsit szigorú volt az ítélet...). Rögtön a szabadrúgás utáni helyzetből, Bö parádés mozdulattal betalált - sajna a mi kapunkba, pech (0-1). Legalább Pali nem esett ki a ritmusból és azonnal vissza is térhetett a pályára! Folytatódott a mezőnyjáték, mi nem nagyon tudtunk előremenni, míg ellenfelünk inkább az egyéni inprovizációra alapozott. Ezt egy jó darabig ki tudtuk bekkelni, de egy rossz mozdulat a hatoson belül és büntető (jogos)... Balázs hozzáér az erős és középre tartó lövéshez, de bepattan (0-2)... és vége is a félidőnek.

A már-már szokásos szünetbeli megbeszélés után nagy elánnal vetettük bele magunkat a küzdelembe. Egy hangyányit feljebb toltuk a védekezését, aminek köszönhetően tágabb lett a tér a védelem és a kapus között. Persze ezáltal támadójátékunk is feljavult. Több helyzetünk, ziccerünk is volt, de a Faria Pimenta kapusa bebizonyította, hogy ő nem portás. Ebben a bajnokságban talán még ilyen jó reflexű kapussal nem is találkoztunk. A Vastüdő szerencséjére Balázs sem akart lemaradni a túloldali kollégától és bravúrok sorozatát oldotta meg tökéletesen. A mérkőzés vége felé időt kértünk és tovább folytatva a szünetbeli megbeszéléssel felvértezve vágtunk neki az utolsó perceknek. Ezeket sajnos már jól ölte az ellen, így mi gól és pont nélkül maradtunk.

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Balázs.

Szögezzük le, hogy egy jó csapattól kaptunk ki. Azt talán nem mondanám, hogy jobbak voltak, de amíg ők berúgták a helyzeteiket és egy rakatot kihagytak, addig mi egyet sem tudtunk értékesíteni... Úgy érzem, hogyha holnapig tart a mérkőzés, akkor sem tudtunk volna gólt rúgni, pedig igyekeztünk, ez kétségtelen! Örülök, hogy Balázs ma is jó formában volt, mert csúnya is lehetett volna a vége, mert nekünk nem jött össze a góllövés. Megjegyzem, hogy ez volt az első olyan meccs, ahol nem tudtunk gólt rúgni. Jövő héten igyekszünk javítani! Hajrá Vastüdő! - mondta a manager.

A mérkőzés után G-re való tekintettel a Csapat egy pohár Bambira beugrott a Beac Büfébe és... az est további részét fedje jótékony homály!

Isten éltessen, G!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló vereség szurkolók

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr665260032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása