Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

A szív és a rutin diadala

2011.05.16. 23:27 Csk

Ma este 8-tól az Iron FC ellen lépett pályára Csapatunk. Szerencsére nem esett az eső, így tökéletes futballidőben kezdhettünk neki a mérkőzésnek. Wundi lába nem gyógyult meg, Pali megsérült, Peti okosítja magát, Vércse külön melót vállalt, de szerencsére Csabi ki tudott szabadulni az Alekosz győzelmét még mindig ünneplő partiról. Így legalább volt egy cserénk.

Balázs - Branko, Zoli - Bö, Csabi összeállítással kezdtünk, míg Tusy csereként próbálta inspirálni a többieket. A megbeszélt taktika szerint kezdtük az összecsapást. Átadtuk az ellenfélnek a kezdeményezést és megpróbáltunk kontrákból operálni. Feltűnő volt, hogy nagyon sok labdát tudtunk szerezni a félpálya környékén, így több támadást is tudtunk vezetni, azonban az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Lassítanunk kellett, mert ellenfelünk legalább három cserével rendelkezett, így be kellett osztani az erőnket. Kiegyenlített játék folyt a pályán, de egy szögletvariációt rosszul végeztünk el és a fekete mezesek labdát szereztek, létszámfölénybe kerültek, a ziccert pedig nem hibázták el (0-1). A gól nem tört meg minket. Továbbra is ott folytattuk, ahol a gól előtt abbahagytuk. Egy ilyen sikeres labdaszerzés után Zoli egyedül tört kapura, a kapus rossz ütemben jött ki, így - szerencsénkre - el lehetett pöckölni mellette a labdát és ezzel a lövéssel kiegyenlítettünk (1-1). Tökéletes volt, Zoli! A hátralevő időben csak a szabálytalanságokkal kellett vigyáznunk, mert az apró faultokból ötöt is összegyűjtöttünk. Viszont mire ki akartuk volna kérni az időnket a spori lefújta a félidőt.

A második félidő elején többször közel jártunk a gólhoz, de nem tudtuk a kapuba továbbítani a labdát. A védelmünk tökéletesen tette a dolgát. Mindig odaért egy láb, így Balázs kapuja nem forgott veszélyben. Bö-t a félpálya környékén felrúgták, így a megítélt szabadot - a világ végéről - Zoli kegyetlenül bevarrta (2-1). A vezetés megszerzése után egyértelműen átvettük a mérkőzés irányítását, bár valódi ziccert nem tudtunk kialakítani. Azonban elég volt egy újabb labdaszerzés a középpályán, amiből Csabi megindult a jobb oldalon és a rövidbe rúgta a lasztit (3-1). Az ellenfél rögtön ki is kérte az idejét. A taktikai értekezlet után átadtuk a területet az Iron FC-nek, de a catenaccionkkal nem tudtak mit kezdeni. A labdaszerzéseink után eljutottunk az ellenfél hatosáig, de addigra már elfogyott belőlünk a szusz, így a helyzeteket nem sikerült gólra váltani. Hátul elég volt egy hiba és szépítettek: a belőtt passzra középen csak egy fekete mezes játékos érkezett, neki pedig nem okozott gondot a kapuba továbbítani a labdát (3-2). Belelkesült az Iron FC, nekünk pedig a szabálytalanságokkal kellett vigyázni, mert már négynél tartottunk! Balázsnak hatalmas bravúrt kellett bemutatnia az egyik ilyen lövésnél, de több helyzet nem alakult ki a hatosunkon belül. Éreztük, hogy kell még egy gól, mert necces lehet a vége. Minden álmunk így váljon valóra! Ugyanis egy a félpályánál jogosan megítélt szabadrúgás után, Tusy - Bö - Branko háromszögelés és utóbbi játékosunk a hosszúba lőtte a labdát (4-2). Innen már nem tudott felállni az ellen, csak próbálkozásaik voltak. Az utolsó percben Tusy még elszórakozott egy ziccert, de ez már nem számított, bár javított volna valamit a gólkülönbségen.

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Zoli.

Nagyon megijedtem, amikor kiderült, hogy csak egy cserénk lesz. Szerencsére ez nem ragadt át a fiúkra! Tökéletesen végrehajtották, amit elterveztünk. Nagyon jól sikerültek a labdaszerzéseink. Nem is emlékszem, hogy mikor volt olyan, hogy ennyire jól működött a középpályás védekezésünk. Zoli ma nagyot alakított: a szabadrúgás előtti helyzetfelismerést csak a legnagyobbak tudják. Sajnálom, hogy több ziccert is kihagytunk, de ma be kellett érnünk ennyivel. Azt meg kell jegyeznem, hogy a mérkőzés fordulópontjaiból mindig mi jöttünk ki pozitívan. Nagyon jó időkben rúgtuk a gólokat és ez nagyon sokat számított, mert így el tudtuk kerülni, hogy az Iron FC teljesen belelkesüljön. Úgy érzem, hogyha hosszabb a kispadunk, akkor több góllal is meg tudtuk volna nyerni ezt a ma esti meccset. Ma egy kicsit fellélegezhetünk, de holnaptól ugyanúgy kell darálnunk tovább, mint eddig tettük, mert még most sem vagyunk biztonságban. A maradék két meccsünket is ilyen szívvel, akarattal és alázattal kell megvívnunk! Hajrá Vastüdő! - nyilatkozta a manager.

Külön köszönjük G-nek, hogy jelenlétével megtisztelte az esti összecsapást!

További eredmények: Aljas HFC - Telep SEK 1-2*, Grund FC - AS Kóma 3-3*, a Raubkopie alapból kap 3 pontot, az El Nino-s reakciókból az derül ki, hogy kikaptak, az FC Sördögök nyertek.

A fentebb felsorolt eredményekből is jól látszik, hogy kegyetlenül összesűrűsödött a mezőny. Így még - az első három csapatot kivéve - bárki kieshet!

*Forrás: aljashfc.blogspot.com

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr862909860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása