Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Megérdemelt győzelem a Tüdő FC ellen

2010.05.05. 12:36 bö_4

Rossz előjelekkel vártuk a mérkőzést, tartalékosan léptünk pályára a Tüdő FC ellen. Pali késett egy kicsit, így a Zsolti - Gorán, L. "Vércse" Peti - Branko, Csab - Bö összeállításban kezdtünk, Pali az oldalvonalnál melegített, a Tábor pedig igen szép számmal jelent meg - meglepő módon :) - ezúttal már a kezdő sípszóra. Kissé kapkodva, idegesen kezdtünk, de hamar lenyugodtunk.

Egy labdakihozatalt követően Branko elé került a labda, aki nem hibázott, 1-0-ra vezettünk. A védekezésünk szokásosan jól működött, a támadószekció pedig végigvitte az akciókat, ügyes passzokkal operáltunk. Nem sokkal az első találat után Pali került a kapussal szembe, egy egészen furcsa mozdulattal, estében szó szerint "betolta" a labdát a hálóba. Harcos gól volt! Ellenfelünk itt mintha föladta volna a meccset, képtelenek voltak újítani. Az első játékrészben még is betalált (skizofrénia rulez), egy középpályás labdaszerzést követően nem támadták túl erélyesen, így akadálytalanul indulhatott meg a kapu felé. 3-0-ra mentünk a félidőben, meglepetés mindenképp.

A második játékrész épp olyan volt, mint az első, itt a részletekre viszont nem emlékszem nagyon. Ellenfelünk hihetetlen alulmotivált volt, lassan pörögtek a percek. Szurkolóink örömére megszórtuk őket: a végig jól játszó, sok labdát szerző Csabi kettőt lőtt, valamint a nagy szervezőmunkát végző L.Peti is szerzett egy jól megérdemelt gólt. A meccsről mindent elmond, hogy a Szurkolóink (akiknek ezúton is köszönjünk a bíztatást!) a második félidőben a "Kósi Zsolti, lőjj egy gólt!" rigmust énekelték. Apropó Kósi! A remek formában védő kapusnak volt a 2. játékrészben azért egy-két nagy fogása, és jegyezzük meg, hogy biztos vezetésünk tudatában is végig erélyesen irányította a csapatot.

Összességében csupa jót mondhatunk. Mind a védelmi, mind a támadó szekció jól működött. Zsolti jól védett, Gorán, Pali jól zártak hátul, és gyakran a támadásokba is besegítettek, a Csabi, Brankó, Peti, Bö kvartett pedig ügyesen tette-vette a labdát a kapu előtt. A gólok kijátszott szituációkból születtek. Megérdemelten nyertünk, nagyobb koncentrációval ez több is lehetett volna, de azért a Tüdő FC-nek is voltak helyzetei, azonban hála Kósi kapusnak, nem rezdült a háló. A Tábor ismét fantasztikus volt, de ez már-már közhely.

Jövő héten Statikus Gumirugóék jönnek, nem dőlt el semmi, megyünk tovább.

Kósi kapus nyilatkozata:

Győzelmünket az otthon lábadozó mesternek, illetve főszurkolónknak ajánljuk, akit Isten éltessen születése napján, reméljük szép ajándékkal tudtunk kedveskedni neki!

3 komment

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr951976273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abberált Gelo 2010.05.05. 15:48:07

Szép volt fiúk! ha a maradék két meccsen is ilyen jól játszotok, még a dobogó is meglehet! Sőt a második és az első hely is!
A tábor mögöttetek áll! :D:D:

raaskay 2010.05.05. 22:45:01

Egyre izgatottabban várom, hogy élőben lássam végre a nagy játékosokat, kiknek híre messze földre elér!

vácizé 2010.05.06. 12:30:46

Gratulálok mindenkinek srácok, nagyon nagy győzelem volt. Csak annyi kellett, hogy Tusi meg én ne játszunk. De legközelebb mi is pályára lépünk, így ezzel a teherrel is meg kell majd küzdeni. Kedden jól bebaszunk, aztán nyerünk megint. Remélem.
süti beállítások módosítása