Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Továbbra is lejtőn

2014.11.12. 16:25 Csk

Kedd este az előttünk álló Fekete Sereg ellen léptünk pályára. Áron próbajátékon van Németországban, de Peti és Csabi tudott jönni, így két cserével álltunk fel.

Balázs - Peti, Pali - Csabi, Bö ötössel kezdtünk. Felvesszük a pozíciókat, előrevágott labda, ellenfél csatára a hatos vonalán állva csúsztat, labda repül, repül, repül... a kapusunk feje felett átszáll, de a keresztléccel nem találkozik, így a hálóban landol (0-1)... Ámultunk és bámultunk, de tény: hátrányba kerültünk! Szerencsénkre még a teljes mérkőzés előttünk állt, így bőven volt időnk fordítani. Ennek tudatában felvettük a ritmust, tekertünk egyet a hajtásláncon és nekiveselkedtünk a meccsnek. Daráltunk, daráltunk, de a helyzetek csak nem akartak gyümölcsöt teremni. A védelmünk magabiztosan állt a lábán, Balázs is iparkodott, nagyobb Fekete Sereg helyzet talán nem is volt.

A második félidőben feljebb toltuk a védekezésünket, így már az ellenfélnek is több helyzete, veszélyes momentuma volt. Elől egyszerűen hadilábon álltunk Fortunával és az utolsó passzokkal, simán megfordíthattuk volna a meccset, de mintha átok ülne csatáraink lábán. Ha nem tudjuk adni, akkor nyilván kapjuk a pofont - ez most sem volt másképp! Egy gyors és ügyes összjáték után a középső védőnk lemaradt a berobbanó csatárról és így sikerült megduplázni hátrányunkat (0-2). Még mindig volt egy csomó idő hátra, de az a fránya szépítő gól csak nem akart összejönni: próbáltuk erősen, próbáltuk okosan, próbáltuk távolról és közelről. ...és még egyet taszítottunk magunkon: a hatoson belülre cselezte be magát a Sereg egyik csatára - miközben vagy háromszor próbáltuk felrúgni - és a két kapufa segítségével megszerezte csapata harmadik gólját (0-3). Még tepertünk a szépítő gólért, de az sem jött össze.

VT-barométer: 4.

„A meccs képe alapján talán három gól nem volt a két csapat között, de azt el kell ismernünk, hogy megérdemelt győzelmet aratott az ellen. Hiába próbálunk tenni ellene, most egyszerűen olyan szériában vagyunk, amikor nekünk semmi sem megy be, miközben a kapufáink is ellenünk vannak. Kritika nem érheti a játékosok lelkesedését és győzni akarását, de nyilván vannak problémáink, hiszen sorozatban ez már a negyedik vereségünk. Még van egy mérkőzés a bajnokságból, arra tisztességesen felkészülünk és utána elemezni fogjuk ezt a negatív szériát. Hajrá Vastüdő!” - mondta az assistant manager.

Köszönjük Zoli megjelenését!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

2 komment

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató vereség szurkolók Fekete Sereg

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr346890557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ifjúsági Diabétesz Blog · idbhungary.hu 2014.11.14. 12:26:20

majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Hajrá Vastüdő! Szimpatikus Csapat!!

Csk 2014.11.19. 12:54:39

@Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni!
süti beállítások módosítása