Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Közlemény

2011.12.14. 00:22 Csk

A kieséssel záruló szezon befejezéseként a Vastüdő vezetősége kibővített elnökségi ülést tartott, ahol a következő határozatokat hozta:

1.) Az év elején felajánlott prémium a vezetőség zsebében marad.

2.) A búcsú miatt több tehetős szponzor elhalasztotta a Csapat támogatását.

3.) Több helyről hallottuk, hogy minden szezon első felében a játékosok a manager ellen játszanak, de ezen közleményben is hangsúlyozzuk, hogy - a búcsú dacára - a manager helye szent és sérthetetlen. Nem vagyunk hajlandóak beállni abba a sorba, hogy a manager lecserélhető, de a Csapat nem! Mi harcolunk az árral és kijelentjük, hogy a Csapat akár le is cserélhető, de a manager nem!

4.) Nem áll szándékunkban új játékosokat igazolni (ha minden a tervek szerint alakul, akkor sikerül Áront visszaigazolni Németországból)!

5.) A cél az azonnali visszajutás, azokkal a játékosokkal, akik elérték a kiesést!

6.) A vezetőség már javában tervezi a téli felkészülést (részletekkel később szolgálunk).

7.) Minden játékosunknak megtiltjuk a „Tippmixezés” néven elhíresült játékban való részvételt!

8.) A játékosok kérését akceptálva úgy döntött az elnökség, hogy támogatjuk egy új garnitúra mez megvételét. Ez is nagyban függ az anyagiaktól!

9.) Szurkolóinknak köszönjük az őszi aktivitást, várjuk őket tavasszal is!

Bízzunk egy győzelmekkel teli „Tavaszi hadjáratban”!

A Vastüdő Zrt. elnöksége

1 komment

Címkék: hírek közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr213459228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajzinho 2011.12.14. 14:13:07

Sziasztok!

Talán nem a legalkalmasabb hely, de a Tiplivel tervezzük egy januári felkészülési torna létrehozását. Ide 4-5 tervezünk hívni (gondoltunk elsősorban Rátok a Balogkettőre meg akár a Reaktivált Génekre). Persze ez még csak terv, de pl. Marci tud egy pályát olcsóééé. Ha lesznek konkrétumok akkor értesítem Bélát, vagy itt írok.

Üdv.:
Rajzinho
süti beállítások módosítása