Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Vereséggel hangoltunk

2011.09.06. 00:43 Csk

Hétfő este Csapatunk edzőmeccset játszott az Aljas HFC ellen. A Vastüdő már két mérkőzéssel hangolt a bajnokságra. Mind a két meccset a D. Ligás Rapid Tipli ellen vívta (11(12?)-5, 9-4), Aljasék viszont egy magasabb szintet képviselnek, ennek is köszönhető, hogy ebben a szezonban ők már a B. Ligában fognak vitézkedni. A meccsen két félidőt játszottunk, amely így kb. 80 percig tartott (35+45).

Csapatunk két cserével készült az összecsapásra, míg ellenfelünk kilenc játékossal képviseltette magát. Balázs - Pali - Branko, Zoli - Bö ötössel indítottunk, Csabi és Tusy a kispadon várta a csere lehetőségét. Gyorsan vezetés szereztünk, az ellenfél egyenlített, de sikerült két góllal ellépnünk, viszont a félidő végére újra felrémlett az a bizonyos májusi meccs és újra döntetlen lett az állás (3-3).

A második félidőben 5-5-ig kapaszkodtunk, majd a félidő közepén Aljasék három góllal elhúztak, de az utolsó percekben minden-mindegy alapon két gólt sikerült ledolgozni, az egyenlítésre sajnos már nem jutott idő. Így 8-7-re kikaptunk, Pali kivételével mindenki rúgott legalább egy gólt (a pontos elosztást kommentben lehet jelezni...).

A védekezést többé-kevésbé összeraktuk a nyári felkészülés idején (több kapott gólunk a fáradság számlájára írható), viszont a támadásainkon van még mit fejleszteni, így ezen a kiegyenlített mérkőzésen Aljasék győzelem megérdemeltnek mondható.

Ez egy felkészülési mérkőzés volt. Láttuk a pozitívumokat és a negatívumokat, ezeket a játékosokkal kielemezzük és megbeszéljük, hogy magunknak és Szurkolóinknak ne okozzunk csalódást! Szeretném megköszönni a Tábornak, hogy újra itt voltak és ilyen fantasztikus hangulatot teremtettek! - nyilatkozta a manager.

A mérkőzés után a Csapat nagyobbik része elvonult a Patak Sörözőbe és egy ankéttal egybekötött megbeszélést tartott. Itt több fontos kérdésben megegyezés született, amit a holnap (?) a rendszergazda fog prezentálni.

Mivel a poszt védett lesz, ezért kérjük, hogy azon Csapattagok, akiknek nincs szerkesztői jogunk konzultáljanak Bövel! A poszt tartalmát kérjük, hogy a jövő heti kezdésig MINDEN játékosunk olvassa el. Köszönjük!

Az Aljas Családnak köszönjük a sportszerű játékot és eredményes szezont kívánunk!

Aljas beszámoló itt olvasható.

Köszönjük a Tábot kivételes szurkolását!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló szurkolók edzőmeccs felkészülés

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr213205575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása