Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Szokatlan mérkőzés

2011.05.10. 11:20 bö_4

Tegnap hatan jelentünk meg a PSZF elleni mérkőzésre. Ellenfelünket korábban nem láttuk játszani, így igazi sötét lovaknak számítottak.

A meccs előtti egyetlen nehézségünket az jelentette, hogy - Balázs hiányában - nem volt kapusunk, így a jelenlévő csapattagok között vita alakult ki, mert mindenki szeretett volna védeni. Legjobban Peti akarta, így a Peti - Bö, Branko - Zoli, Wundi - Tusi felállásban kezdtük el a meccset. Szerencsénkre a spori nem vette észre, hogy többen vagyunk a kelleténél. Ezt úgy oldottuk meg, hogy néha-néha egy-egy játékosunk kiszaladt az oldalvonalon túlra, és bemelegítést színlelt. Amikor pedig elfordult a játékvezető-sporttárs, vígan visszaficánkolt ravasz játékosunk a pályára.

A PSZF ránézésre jó csapatnak tűnt, ám a gólgyártást mi kezdtük meg. Branko két őrzőjét is sikeresen lekönyökölte, egyedül törhetett kapura. A kapus kijött, de Branko átlöbbölte a labdát felette. A csalódott hálóőr a földön feküdt, a labda pedig hálóban. Branko még odaszúrt verbálisan is a PSZF egyesének: "Ezt szedd ki, köcsög!" - mondta hátvéddé avanzsált Brankonk.

Hamarosan Wundi is betalált: a mérkőzés előtt egyetlen sört sem fogyasztó szélsőnk először oda-vissza megkerülte az egyik védőt, majd miután amellé odállt egy másik, sikeresen átugrotta őket. A kapust klasszis bokamozdulattal elküldte a szögletzászlóig, majd az üres kapuba fejelte (!) a guruló labdát! Klasszis mozdulat volt, Wunditól ritkán látunk ilyet!

A félidő vége előtt még a fáradhatatlan is betalált. Betonvédőnk már-már szokásos, az idényben sokadig távoli bombáját szerezte: a félpályáról a kapura zúdított lövése mindkét, najó, mindhárom kapufát érintve vágódott a hálóba.

A második játékrészt ott kezdtük, ahol abbahagytuk: ezúttal Tusi kapott labdát a félpályánál, két őrzőjét is lefutotta, majd egy hangos "Ííííjjj" kíséretében a rövid fölsőbe bombázott.

A meccsen - szokásához híven - végig alig futó, csípőre tett kézzel álldogáló Zoli is betalált az utolsó percekben. A gólt Zoli meglehetősen unottan vette tudomásul, semmi örömködés, vagy ilyesmi.

A kapuban Peti végig parádézott - a meccs első perceiben bemutatott, klasszikus Higuita-védése minden bizonnyal az év végi összeállítások gyakori vendége lesz!

Végezetül nagyszámú nézőseregünknek köszönjük a fergeteges biztatást!

5-0, jövő héten folytatjuk!

;)

1 komment

Címkék: beszámoló véresen komoly

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr42892642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csk 2011.05.10. 11:47:46

Ha egyszer meg tudnám ezt csinálni... Életem gólja lenne! :D
süti beállítások módosítása