Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Kalap vs. játékosunk

2011.04.05. 01:13 Csk

Az AS Kóma elleni meccsen nem csak a játékkal kellett foglalkozni. Az ellenfél egyik játékosa nagyképű, alázós korszakát élte (inkább technikai tudását csillogtatta volna, bár abban is ott van a toppon), így nem volt véletlen, hogy egyik játékosunkkal összeszólalkozott (nevét fedje jótékony homály). Most a vele készített interjút olvashatjátok:

- Elmesélnéd, hogy mi váltotta ki ezt a tőled szokatlan véleménynyilvánítást?

- A kedves úriember már a meccs kezdetétől minden csapattársamnak beszólt és egész egyszerűen kiröhögte őket akármilyen helyzetben, így mindenkiben nőtt a feszültség, köztük bennem is.

- Pontosan mi történt?

- Megint valamilyen frenetikus mondása volt, amire azt válaszoltam, hogy "nagy arc kudarc", erre ő válaszolt nekem, amire én is feleltem, de ez már nem szalonképes. Sajnálom, hogy így reagáltam erre a szituációra, nem szoktam ilyen mondattal illetni másokat. Szerencsére a spori erélyesen közbelépett, így nem alakult ki komolyabb konfrontáció, bár az úriember - idegből - majdnem felém rúgta a labdát, de ezt a csapattársai megakadályozták.

- Ezek után változott valami?

- Meglepő módon ezen incidens után visszafogta magát. Azt gondoltam, hogyha újra pályára lépek, akkor elégtételt vesz rajtam, de én is csodálkoztam, hogy amikor összefutottunk a pályán, akkor csak a labdával foglalkozott.

- Örülhetünk, hogy nem történt semmilyen komolyabb...

- Én is ennek örülök! Bár úgy gondolom, hogyha itt a Tábor, akkor nem garantálható, hogy csak verbális marad a „csata”, de így legalább megúsztuk a kizárást.

- Megbeszéltétek az úriemberrel ezt a dolgot?

- A lefújás után nem találkoztunk, de ha nem jutnak fel és mi nem esünk ki, akkor jövőre ugyanígy össze fogunk futni. Bár abban biztos vagyok, hogy nem leszünk sportbarátok... A viselkedésével nem tudok mit kezdeni, de ez már nem az én gondom!

- A vezetők nem tolerálják a játékosok kirohanásait.

- Én is tudom, hiszen ismerem a házirendet! Biztos vagyok benne, hogy a vezetőségtől meg fogom kapni a megfelelő pénzbüntetést. Remélem, hogy ezzel lezárhatom ezt az ügyet! Mindent megteszek, hogy többé ne kerüljön sor ilyen „párbeszédre”!

Vastüdő Sajtószolgálat

2 komment

Címkék: interjú kalap

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr452800735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sosemondd 2011.04.05. 09:41:39

A bíró nem szankcionálta, ez a lényeg. Meg hogy legközelebb se a kamerába ordítsuk, mint Rooney. :D Tekintettel a szülőkre meg a gyerekekre, ugye. Egy Vastüdő-játékos ilyet szintén nem tehet. :)

Csk 2011.04.05. 12:32:09

@sosemondd: Ez büszkévé teheti Csapatunkat, hiszen már legalább ebben elértük Rooney szintjét!:D
süti beállítások módosítása