Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Felvezető - FC Sördögök

2011.03.18. 18:27 Csk

Március 21-én, hétfő este 7-től újra pályára lép csapatunk (ugyanazon a sorszámú pályán, mint az előző meccsen). Ellenfelünk - tavaly B. Ligás volt - az első fordulóban magabiztos győzelmet arató FC Sördögök. Tegnap óta tudjuk, hogy managerünk nem lesz jelen, nyilatkozatában a Bulvártüdő hírére is reagál.

Először is tisztázni szeretném a tegnap nyilvánosságra került hírt. Valóban Olaszországba utazom, Pisogne nevű városban fogok megszállni (a képen a város látható - szerk.).

  A tegnapi hírekkel ellentétben igenis új játékosok keresés céljából utazom a taljánok földjére. Főleg catennaciot játszó embereket keresek. A botswanai játékosokat több ok miatt nem igazoltuk le: az egyik ilyen az volt, hogy szurkolóink ellenállásába ütköztünk. Remélem, hogy most - ha találok megfelelő embereket - másként lesz! Az-az információ is igaz volt, hogy ismerem Silvio Berlusconit. Ennek fényében teljesen természetes, hogy meghívását nem utasíthatom vissza. Néhány szurkolóval már beszélgettem erről és mondtam, hogy mindent megteszek, hogy a miniszterelnök úr kijöjjön az egyik csepeli meccsünkre. Az ultrák kérése viszont az volt, hogy kérjem meg, hogy inkább a táncoslányait adja kölcsön pom-pom lányoknak. Erre a kérésre is csak azt tudom mondani, hogy továbbítom Silvio irányába, aztán majd meglátjuk, hogyan dönt, mert ahogy én ismerem nem nagyon szeret ezektől a „játékszereitől” megválni. Ennyivel szerettem volna kiegészíteni a tegnapi információt.

Az FC Sördögök tavaly egy osztállyal feljebb szerepeltek, így egy nagyon erős csapatról beszélünk. Azt nem tudhatjuk, hogy milyen körülmények között telt az a bajnokságuk, ezzel nem is foglalkozunk, de az El Nino elleni győzelmük figyelemre méltó. Az-az igazság, hogy nem tudjuk, hogy hányadán álljunk velük. Természetesen a VH által összegyűjtött adatokat most is fel fogjuk használni. Most azt mondom, hogy számunkra jól jött a két hetes szünet, mert ebben az időben még jobban össze tudtuk rántani a Csapatot. Az edzéseken főleg a helyzetek kidolgozását és értékesítését gyakoroltuk, mert a legfontosabb, hogy a  ziccereket be kell rúgni! Többé nem szabad, hogy előforduljon olyan szituáció, hogy a két gólos vezetésünk birtokában megnyugodunk és az utolsó percekben kapott gól miatt izgulni kell. Összjátékban és védekezésben tulajdonképpen jól teljesítettünk az első fordulóban, de természetesen mindig van hova fejlődni. Azonban maradunk a jól bevált módszernél, hogy csak magunkkal foglalkozunk! Hajrá Vastüdő! - nyilatkozta a manager. 

Egy külön - védett - posztban a VH által megszerzett anyagokat olvashatjátok az FC Sördögök-ről.

Információnk szerint a Tábor az előzőnél mérkőzésnél is nagyobb létszámban fogja képviseltetni magát a mérkőzésen!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

4 komment

Címkék: felvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr22750806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seregi Csaba 2011.03.19. 10:46:07

be vagyok jelentkezve de nem látom a védett posztot, még az ellenségeink rovatban sem, de szeretném...

Csk 2011.03.19. 10:55:58

Nem tudom, hogy mi a probléma, mert én látom a védett posztot. Valószínű, hogy ebben a rendszergazda vagyis Bö tud(na) segíteni (bár lehet, hogy nem vagy tag vagy fogalmam sincs)!

Seregi Csaba 2011.03.19. 14:22:34

Bö?
brigád blogon látom a védettet, csak itt nem....

bö_4 2011.03.20. 15:51:56

lökj egy email címet és küldök tagmeghívót. utána látod elvben.
süti beállítások módosítása