Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Kihagyott helyzetek bosszúja

2010.09.24. 00:35 Csk

Csapatunk tegnap este megkezdte szereplését az ELTE Ligában. Egy új helyszínen, új felállásban és műfűvön. Első ellenfelünk a B. Ligból kiesett VöröSÖRördögök voltak. Sajnos két játékosunkat nélkülöznünk kellett. A Tábor egy része is megjelent, amint ezúton is köszönünk! Mivel mindkét csapat hivatalos meze a piros és az ellenfélnél nem volt más színű mez, így mi váltottunk fehérre.

Laci - Pali - Branko, Zoli - Bö felállással kezdtünk, míg Vércse Úr, Csabi és Tusy a kispadon várt bevetésre. Tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés, de az már az elején látszott, hogy extra méretű tüdőre lesz szükség. Egy védelmi hiba után - Bö került hátra, akit simán lefejeltek - előnybe került a vendégcsapat (0-1). Az idő előrehaladtával ráéreztünk a mérkőzés ritmusára, ami által egyre több helyzetet sikerült kialakítani. Sajnos előjött a tavalyi betegség! A legkecsegtetőbb szituációkat sem tudtuk gólra váltani. A félidő hajrájában egy megszerzett labdával Branko a kapuig menetelt és nem hibázott (1-1). Még az egyenlítés hatása alatt voltunk, amikor nem figyeltünk a bal oldalunkon felfutó emberre és ő néhány másodperccel a vége előtt újra előnyhöz juttatta a VöröSÖRördögöket (1-2).

A második félidőben egy támadóbb felfogású Csapat lépett pályára, de a sok technikai hiba és a kommunikáció hiánya miatt nem volt folyamatos játék. Természetesen így is adódtak helyzeteink, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Idővel játékosaink kondija is csökkent, így a szakvezetés változtatni kényszerült és a gyógyulási folyamat vége felé tartó Tusyt is pályára küldte. Egy kontra végén újabb gólt szerzett az ellenfél (1-3). Ekkor már látszott, hogy a hajó elment, de Csapatunk becsülettel küdött. A mérkőzés vége előtt pár perccel újabb gólt kaptunk (1-4). Felrémlett egy nagyobb vereség képe is, de játékosaink megrázták magukat és egy szöglet után Vércse Úr a kapuba bombázott (2-4). Felpapikázódott a hangulat, de a bíró sípszava végett vetett a mérkőzésnek.

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Pali.

Sajnos vereséggel kezdtük a szezont. Kicsit féltettem a védekezésünket, de a mai találkozót elől vessztettük el. A kihagyott helyzetek miatt nagyon bosszús vagyok, mert akkor talán sikerült volna egy szorosabb meccset játszani. Azt látni kell, hogy a mostani erőnlétünk ennyire elég. Két és fél cserével nem lehet lehozni egy meccset. Ebben a sorozatban több játékost kell forgatni, hogy legyen idő szusszanni a padon. Ez már egy magasabb szint. A pályán folyamatosan kommunikálni kell, hiszen csak így tudjuk elkerülni az olyan helyzeteket, amikor egymás elől vesszük el a labdát. A mai meccsen volt egy pár ilyen szituáció. Vércse Úr jól mutatkozott be, de minél hamarabb meg kell szoknia a kispályát és játékostársait. Biztosan tudom, hogy fog ő még ennél jobban játszani! Nem látom reménytelennek a jó szereplést ebben a Ligában, de azt már most láttuk, hogy egy-két csapat magasabb szintet képvisel. Jövő héten mindenképpen javítani szeretnénk! Hajrá Vastüdő! - nyilatkozta a manager.

Köszönjük Szurkolóink jelenlétét! Reméljük, hogy a következő hetekben is hallja hangjukat egész Gazdagrét!

Vastüdő Sajtószolgálat

5 komment

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr542319316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csk 2010.09.24. 00:45:10

Bö! Majd lécci tedd át az Archívumba a tavalyi szezon menetrendjét, hogy ki tudjuk írni a mostanit és akkor oda mellé/alá lehet írni az eredményeket és a góllövőket! Sajnos ez még nekem nem megy! Kösz!

Vércse Úr 2010.09.24. 11:43:23

Nagy örömömre szolgált, hogy góllal tudtam bemutatkozni a csapatban! Az eredmény még hagy maga után némi kívánnivalót, de igyekszem mindent megtenni a továbbiakban a sikerért. Hosszú és küzdelmes meccsek következnek, remélem több sikerrel!

Hajrá Mi!

Csk 2010.09.24. 12:05:38

Nagyon szép gólt rúgtál! Grat! Csak így tovább!
Bízom benne, hogy idővel egyre jobb lesz a csapat játéka, így pedig pozitív irányba fog változni az eredmény. Hajrá Vastüdő!

bö_4 2010.09.24. 15:17:54

Vércse Úr nagy fogás volt, ez már tegnap látszott, de tud ennél jobbat is;)

Kicserélem majd.

g úr EFC 2010.09.26. 12:30:53

egész jó kis mérkőzés volt, gratula Vércsének a bemutatkozáshoz (így elkerülte a szurkolók haragját:D) és a csapatnak is gratulálok, mert az eredmény nem mutatja, de küzdelmes, hajtós meccset játszottak. kicsit szokni kell a megváltozott körülményeket és akkor jönni fognak az eredmények:) addig is csak így tovább, harcoljatok! hajrá Vastüdő!
süti beállítások módosítása