Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Közlemény és reakciók

2010.04.17. 21:31 Csk

A következő közleményt a Zrt. vezetésétől kaptuk. A tájékoztatót változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Szurkolók!

A mai nap folyamán nagyon súlyos vádak hangzottak el managerünk és játékosaink ellen. Ezért rendkívüli, kibővített elnökségi ülést tartottunk, ahol jelen volt a Zrt. elnöksége, a klub támogatói köre, a manager, a Csk és egy játékos, akit felhatalmaztak a Szurkolók, hogy képviselje a Tábort.

Először áttekintettük a vádak alapjául szolgáló cikkeket, majd a manager elemezte a csapat visszafogottabb teljesítményét. Meghallgattuk a feleket, majd hosszas vita és véleménycsere után az alábbi döntéseket hoztuk:

1) A manager az évad végéig a helyén marad. Ehhez biztosítunk minden anyagi és tárgyi feltételt, amit a klub támogatói elő tudnak teremteni.

2) A bundával kapcsolatos vádakat visszautasítjuk, de felkérjük mindazokat, akik esetleg ilyen információval rendelkeznek, hogy ezeket a bizonyítékokat mutassák be a rendőrségen és egyúttal tegyenek feljelentést. A kora este megjelent papírfecnivel nem kívánunk foglalkozni, mert azt egész egyszerűen Blikk-szintű irománynak tartjuk. Az ártatlanság védelme mindenkit megillett, különösképpen a mangert, aki eddigi történelmünk jelentős részében sikerre vezette a Csapatot.

3) Minden lehetséges eszközzel fellépünk a bundázókkal szemben!

4) Kaptunk tippeket arra vonatkozólag, hogy ki lehet gyanús... Ez ügyben tovább fogunk tájékozódni!

5) A kezünkben levő adatok alapján biztosan állítjuk, hogy a tavalyi meccs csak N.T. magányos akciója volt.

Kérjük a manager, a játékosokat és a Szurkolókat, hogy mindenki a saját területén, de a legnagyobb odaadással tegye a dolgát!

Hajrá Vastüdő!

A Vastüdő Zrt. elnöksége

Ezen nyilatkozat után, megszólaltattuk az érintetteket:

- Hosszú és feszültségekkel teli volt a mai elnökségi. Súlyos témákat érintettünk, de úgy gondolom, hogy megpróbáltuk mindenki számára megfelelően rendezni a dolgokat. Egyszerűen nem hiszem el a játékosokról vagy az edzőről, hogy bundáznak. Ezennel ezt a dolgot lezártam/lezártuk, de mindenkiről meg kell bizonyosodnunk, hogy tisztességes játékot folytat, esetleg csak egy rendőrségi nyomozás után fogjuk felnyitni a mai nap aktáját. Mindenkitől elvárom, hogy a legjobb tudása szerint tegye a dolgát, mert a legfontosabb cél az, hogy jövőre is a harmadosztályban játszunk - nyilatkozta a Zrt. elnöke.

- Csak annyit szeretnék mondani, hogy minden feltételt megpróbálunk biztosítani, ami a sikeres folytatáshoz szükséges - mondta a támogatói kör egyik képviselője.

- Minden vádat visszautasítok és feljelentést teszek a rendőrségen jó hírnevem megsértése miatt. Ahogy eddig, úgy ezután is minden lehetséges eszközzel fel fogok lépni a bundázókkal szemben. Erről többet nem szeretnék nyilatkozni. Holnaptól csak egy cél lebeg a szemem előtt, hogy a Csapattal kivívjuk a bentmaradást. Nem kell minket temetni, biztos vagyok benne, hogy a kitűzött célokat teljesíteni fogjuk - nyilatkozta a manager.

- Nem tudom elképzelni a managerről vagy csapattársaimról, hogy valaki bundázott volna. Én teljes mellszélességgel kiállok mellettük. Tény és való, hogy eddig nem az elvárásoknak megfelelően teljesítettünk. Hozhatnék erre kifogásokat, de nem akarom, hogy ezzel támadási felületet adjak ellenfeleinknek. Sajnos még legalább két meccset ki kell hagynom, de csapattársaim nevében is megígérem, hogy akár a vérünket is adjuk a győzelmekért - mondta az elnökségi ülés után a sérült Csk.

- Én a pályán akarok választ adni a kétkedőknek... - nyilatkozta a megjelent játékos.

Reméljük, hogy ezzel rendeződtek a dolgok és most már mindenki a keddi El Nino elleni meccsre tud koncentrálni!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tájékoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr191930191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása