Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Döntetlen királyok

2010.04.14. 00:57 Csk

Tegnap este Csapatunk az Oranje ellen játszotta soros mérkőzését. Tusy már régebben kidőlt, Pali viszont egész nap nem érezte jól magát, így csak egy cserével kezdtük a mérkőzést. A pálya talaja vizes volt és az eső is esett, ennek ellenére Táborunk néhány tagja képviseltette magát. Amit ezúton is köszönünk!

Zsolti - Gorán, Wundi - Branko, Zoli - Bö összeállításban kezdtük a meccset, Csabi volt az egyetlen cserénk. Támadólag lépett fel az ellenfél, amivel a mérkőzés elején nem nagyon tudtunk mit kezdeni. Szerencsére veszélyes szituáció nem alakult ki kapunk előtt. Fokozatosan vettük át az irányítást, ami helyzetekben is megmutatkozott, de átlövéseinkben volt nagyobb veszély. Gólt nem sikerült elérni, de éreztük, hogy ezt a meccset meg lehet nyerni.

Térfélcserét követően labdabirtoklási fölénybe kerültünk. Helyzeteinket már nem is számoltuk, de ezek mind kimaradtak. Naggyá tettük az Oranje kapusát... A legnagyobb gond az volt, hogy minden pályára lépő játékosunk előtt legalább 2-3 ziccer adódott, de a vezetést így sem tudtuk megszerezni. Az idő előrehaladtával egyre fejetlenebbül támadtunk, így az ellenfél veszélyes kontráiban benne volt a gól lehetősége. A mérkőzés utolsó percében Zsolti kapusunk két hatalmas védést mutatott be, megmentett nekünk egy pontot.

A mérkőzés legjobb játékosa: Zsolti.

Ezt egyszerűen nem akarom elhinni. Olyan mérkőzésen vagyunk túl, amelyen kapusunk kivételével minden játékosunk szerezhetett volna legalább két gólt. Ehelyett örülnünk kellett, hogy ki nem kaptunk. Legszívesebben én is berohantam volna a pályára, hogy segítsek a fiúknak. Nem vettük észre, hogy a kapus mellett csak el kellett volna tenni a labdát, nem pedig erőből rúgni. Hallottam a szurkolói pletykákat, hogy esetleg bundáztak a srácok, mert egyes fogadóirodák nagy pénzt fizettnének, ha nem nyerne a Csapat 3 egymást követő mérkőzésen, de én ezt nem hiszem el róluk. Mindegyik srácot tiszetességes embernek ismerem! Egyesek a távozásomat követelik, amit azon nyomban megteszek, ha a Csapat irányítását a Zrt. vezetése a Mágusra és Őze Tiborra bízza! - nyilatkozta a manager.

Most már ott tartunk, hogy a védekezés és a támadás is egész jól megy, de rúgott gólok nélkül nem lehet meccset nyerni. Reméljük, hogy most is igaz lesz a mondás, hogy hamarosan valaki nagyon belefut a késbe!

Sajtószolgálatunk teljes mellszélességgel kiáll a Csapat mellett! Reméljük, hogy jövő héten sikerül megtörni ezt a rossz sorozatot!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr251919557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása