Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Döntetlen a szezonnyitón

2010.03.03. 01:00 Csk

Csapatunk számára is elkezdődött a bajnokság. Rögtön az első meccsen ismerős ellenféllel találkoztunk. A Galmácsi Táborral tavaly egy küzdelmes 0:0-t játszottunk. Most sem számítottunk könnyebb meccsre. Sajnos Csabi sérülés miatt nem tudott játszani.

Zsolti - Gorán - Pali - Zoli, Branko - Wundi összeállításban kezdtünk a mérkőzést, Bö és Tusy a kispadon várták a lehetőséget. Mezőnyjáték folyt a pályán, többet birtokoltuk a labdát, veszélyesebben is játszottunk, de Galmácsiéknak is volt egy-két helyzetük. Megemlítendő, hogy már ebben a félidőben is elég durván játszottak. Ekkorra már mindenki tudta, hogy ez is egy olyan meccs lesz, mint az őszi. Közben befutott Heni, a Brigád, akik csatlakoztak Bogihoz és így hatan hatalmas buzdításba kezdtek.

Térfélcserét követően támadólag léptünk fel, de a Galmácsi aggresszíven a durvaság határát súrolva játszott. Többet birtokoltuk a labdát, helyzetecskéket is kialakítottunk, de egy pillanatra kihagyott a védelem és az ellenfél vezetést szerzett (0-1). Szerencsére a középkezdést követő támadásnál a védőkről lecsorgó labda Branko elé került, aki nem hibázott (1-1). Felborult a pálya, az ellenfél többször is durván szabálytalankodott, de az adódó lehetőségekkel mi nem tudtunk élni, addig Zsoltinak a Galmácsi néhány nagy ziccerét kellett hárítania. Döntetlennel zárult a mérkőzés, az egy-egy pontot mind a két csapat megérdemelte.

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Zsolti.

„Büszke vagyok a fiúkra! Nem is emlékszem arra, hogy mikor volt utoljára, amikor a csapat tagjai ennyit futottak volna. A többség elég régen játszott már, így első meccsnek nem is volt rossz. Többet birtokoltuk a labdát. Számos helyzetünk volt, néhányszor csak pár centi hiányzott. Azt el kell ismerni, hogy a Galmácsinak több 100%-os ziccere volt. Szerencsére Zsolti védte ezeket. Nem véletlen, hogy ő lett a meccs legjobbja. Sajnos az ellenfél többször is durván játszott Biztos vagyok benne, hogy a ma tapasztaltakat a jövőben hasznosítani tudjuk. Ebben a nehéz csoportban minden pontot meg kell becsülni” - nyilatkozta a manager.

Köszönjük Szurkolóink fergeteges bíztatását!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

3 komment

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr111804686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vácizé 2010.03.03. 11:26:52

Ja, kicsit idegesek voltak ellenségék, igazi szájkarate bajnokok voltak. Ha ez nem egy TÜDŐ-meccs - mivel tiszteletben tartom csapattársaim hozzáállását is - jó kis matek lehetett volna. De a lényeg, hogy nagyot küzdöttünk. Ha mindig így állunk hozzá, jó kilátásaink lesznek, főleg ha belejövünk a játékba. Zsoltinak grat, kurva jól védett, de mindenki odatette magát (mint mindig). A szurkolóink pedig minden tiszteletet megérdemelnek, köszönjük!
Ui. ha az FFT-partin ott lesz a breki, nem tudtok valahogy bevinni, megkérdeznék tőle ezt-azt.

vácizé 2010.03.03. 11:33:02

Bö, mikor kerül fel a "multimédiás" rész?

Csk 2010.03.03. 18:49:25

Jövő héten az Egyetértéssel játszunk. Tegnap eléggé elverték a Reaktivált Géneket. A végeredmény 4-0 lett az Egyetértés javára.
süti beállítások módosítása