Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Manageri évértékelés

2010.01.04. 17:04 Csk

Az alábbiakban évértékelőt olvashattok a managerrel.

-    Milyen célkitűzésekkel vágott neki a csapat a bajnokságnak?

-    Elöljáróban el kell, hogy mondjam változott a csapat összetétele. Ilyen-olyan okokból nem nálunk folytatta pályafutását Taizs, Sáká és Áron. Kezdőembereket veszítettünk, de szerencsére sikerült igazolnunk. Visszatért csapatunk történelmének legjobb védője, Gorán. Rajta kívül sikerült megszereznünk Brankot, Csabit és Tomit. Előzetesen nem volt célkitűzésünk. Csak annyit szerettünk volna elérni, hogy minőségibb játékot produkáljunk, mint tavaly. Úgy álltunk az évhez, hogy érezzük jól magunkat a pályán és focizzunk egy jót.

-     Ilyen előzmények után, hogyan sikerült a kezdet?

-   Már a csoportok beosztásakor láttuk, hogy a nevek alapján nem játszunk tavalyi csapattal. Sajnos semmilyen információval nem rendelkeztünk az ellenfeleink játéktudásáról. Kb. a bajnokság felétől tudtuk azt, hogy ellenfelünk milyen játékerőt képvisel. Szerencsére az első meccsünk a Tanerő ellen sima győzelmet hozott, ami megalapozta a továbbiakat.

-     Újdonsággal is előrukkoltatok ebben az évben.

-    Most először alkalmaztuk a kémlelés taktikáját. Bö és Tusy a két legnagyobb rivális meccsét nézte meg és térképezte fel a csapatokat. Az ő információik nélkül nem sikerült volna 4 pontot szerezni a Pandúrok és a Galmácsi ellen. Ezen két meccs után kezdte elhinni a csapat, hogy meg lehet szerezni a két feljutó hely valamelyikét.

-      Említetted a Pindúr Pandúrok elleni meccset…

-    Ez a meccs a felejthetetlen kategóriába tartozik, történelmünk aranyoldalaira fog kerülni. Talán csak a Vastüdő LG-Curmisag elleni meccséhez hasonlítható, már a végeredmény okán is. A Pandúrok elleni meccs volt az, amikor nekünk minden sikerült. Csapatunk a Pindúrok többi meccsén mutatott játéka láttán még ma is elképed, hogy hogyan tudtuk mi ezt a csapatot megverni.

-     Elképzelésed szerint alakult a bajnokság utolsó harmada?

-    Azt mondhatom, hogy igen. Hiszen feljutottunk. Persze, ekkor is volt nyögvenyelős meccsünk, a Snapszúrás ellen, de nagyon fontos volt, hogy már az utolsó meccs előtt bebiztosítottuk a 2. helyet.

-      Ezt miért emelted ki?

-     Így már SZURKOLÓINK-kal (a manager kérésére nagybetűvel szedve - a szerk.) együtt tudtunk ünnepelni. Sajnos ezt beárnyékolta Pali súlyos sérülése, de szerencsére a következő idény kezdetére rendbe fog jönni. Még egyszer köszönöm a SZURKOLÓK egész éves buzdítását!

-      A bajnokság pozitívuma és negatívuma?

-  Negatívum: elvesztettük a csapat két fontos láncszemét, sajnos az egyiket valószínűleg, hogy emberileg is. Pozitívum: a feljutás, a 10 meccsen kapott 11 gól; valamint úgy gondolom, hogy barátokká és csapattá kovácsolódtunk/kovácsolódunk.

-      Hogyan zajlik a felkészülés a következő idényre?

-    Tárgyalásban állunk egy C. osztálybeli csapattal. Velük szeretnénk az elkövetkező időszakban, a bajnokság kezdetéig, hetente egy edzőmeccset játszani. Meglátjuk, hogy miként alakulnak a megbeszélések. Természetesen addig is az erőnléti edzéseket mindenki önállóan végzi.

-       A C. osztályban mi a célkitűzés?

-       Erről még most korai lenne beszélni…

-         Köszönöm az értékelést!

-         Hajrá Tüdő!!!

 

1 komment

Címkék: hírek interjú tájékoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr141645624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Böhse Onkel 2010.01.06. 14:54:05

ÚrIsten a Tusy skizofrén!!! :D
süti beállítások módosítása