Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Felvezető - Bagatell meccs

2009.11.18. 13:19 Csk

Holnap, november 19-én, este 20.30-tól játszunk a Bagatell nevű csapat ellen. Így állnak hat forduló után:

10. Bagatell  6 1 0 5 16-32 -16 3

 

Az egyetlen győzelmüket az MVLL ellen szerezték, akiket mi 5-0-ra vertünk. Sajnos őket sem sikerült feltérképeznünk, de reméljük nem fognak gondot okozni. Bár a múlt heti meccsből kiindulva, nem szabad, hogy a fiúk elbízzák magukat.

Az időjósok száraz, esőmentes estét jósolnak, de ezt nem vehetjük biztosra, mert most is szakad, pedig napsütést ígértek.

Megbízható informátoraink szerint - végre - pályára léphet Csapatunk új sztárigazolása, Németh Tamás. Az új játékosok kivételével mindenki tudja, hogy ez mekkora erősítést jelenthet számunkra. Persze nem tudjuk, hogy Tomi milyen erőnlétben van. Reméljük, hogy nem okoz csalódást!

Zsolti kapusunk a holnapi meccsen nem áll rendelkezésünkre. Ezért be kellett hívnunk 3. számú kapusunkat, Rácz Lacit. Köszönjük Zolinak, hogy elintézte!

"Az ellenfél nevéből nem következik az, hogy ez egy jelentéktelen meccs lesz, sőt... Ez egy kötelező győzelem kellene, hogy legyen!  Bár, mint tudjuk ezek a meccsek a legnehezebbek. Példaként csak a legutolsó mérkőzésüket említem. Az elmúlt héten azt próbáltam súlykolni a fiúkba, hogy nem szabad megnyugodni a vezetés megszerzése után. Nem szabad megállni! Be kell lőni a második, a harmadik gólt, mert ezzel már érzékelheti az ellenfél, hogy nincs esélye a visszakapaszkodásra. Úgy vettem észre, hogy a srácok megértették mondanivalóm lényegét. Meglátjuk, hogy ebből mi fog kisülni! Petit most három hétig "jegeljük", remélem, hogy addig a Bíró Úr is elfelejti személyes ellentétét játékosunkkal." - vélekedett a manager a meccset megelőző napon.

Természetesen számítunk Szurkolóink segítségére is!

Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tájékoztató felvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr201534164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása