Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

3+1=5

2015.09.10. 09:53 Csk

Szerda késő délután Csapatunk számára is elkezdődött a bajnokság. Még soha nem indítottuk szerdán a bajnokságot, így ez az időpont többünk számítását is keresztülhúzta, de végül is sikerült két cserével kiállni az Eyjafjallajökull nevű csapat ellen. Aztán úgy alakult, hogy ellenfelünk nem volt meg 4+1-ben, így a fair play jegyében mi is 3+1-gyel álltunk fel.

Nyolc ember számára óriási területet kell befutni, így egy-egy cselre hatalmas helyek vannak, amit a mérkőzés elején nem tudtunk kihasználni – ezt betudhatjuk idény elején formának is. Hátul nem igazán voltunk rákényszerítve, hogy elővegyük a legendást védekezést, elől pedig a pontatlan passzok miatt nem sikerült korán gólelőnybe kerülni. Aztán Pali kibrusztolt magának egy helyzetet és a kapuba bombázott (1-0). Az első félidőt ezzel nagyjából letudtuk.

A másodikban már kijött a jobb erőlétünk és megterheltük ellenfelünk hálóját. Gábor-Laci-Gábor háromszögelést követően megdupláztuk előnyünket, majd egy lőtt passzt kellett Csabinak a hálóba továbbítani (3-0). Ellenfelünk is próbálkozott, ami átlövésekben és szögletekben realizálódott, bár meg kell említenünk, hogy két-három nagyobb védést kapusunknak, Vércsének, is be kellett mutatnia: különösen a keresztléc alá tartó lövés védése volt látványos.

A fehér mezesek próbálták megszerezni szépítő góljukat, ennek megfelelően hatalmas területek nyíltak előttünk, amit az egyik kontra végén Laci ki is használt (4-0). A mérkőzés utolsó perceiben már nem igazán erőltettük a támadásokat, amiket megpróbáltunk, azok meg a pontosság hiánya miatt befejezetlenek maradtak. A mérkőzés utolsó támadását látva Vércse is előremerészkedett és pontos lövésével kialakult a végeredmény (5-0).

VT-barométer: 7.

„Szezonnyitónak megtette, bár a mérkőzést látva se az eredménnyel, se a játékkal nem lehetünk elégedettek – elég sok dolgunk van még. Úgy éreztem, hogy a 3+1-es játék minket zavart meg jobban, aztán idővel – a sok pontatlanság ellenére – rátaláltunk a helyes útra, onnantól kezdve meg jöttek a gólok. Egymást követik a nehéz mérkőzések, állunk elébe! Hajrá Vastüdő!” – mondta az assistant manager.

Köszönjük Gábornak a részvételt!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató győzelem Eyjafjallajökull

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr127774560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása