Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Tőlünk tanul José Mourinho

2013.02.27. 15:35 Csk

Kedd este a Palvin Barbárok nevű együttes ellen lépett pályára Csapatunk. Volt egy kis kavarodás az ellenfél nevével kapcsolatban, de aztán sikerült megoldani a problémát. Peti és Csabi egyéni programjaik miatt sajnos lemondta a focit, így csak egy cserével léptünk pályára. Szurkolóink a múlt heti botrányos teljesítmény dacára a legnagyobb közöségi oldalon küldték el biztató szavaikat, valamint a pálya mellett megkétszereződött a Tábor létszáma.

Balázs - Pali - Bö, Áron - Zoli összeállítással indítottunk, Tusy a kispadon várt bevetésre. Tapogatózó játékkal kezdtek a csapatok, de hamarosan sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést, bár ez igazából nem párosult helyzetek, ziccerek kialakításával. Balázsnak semmi dolga nem akadt: a labdák lefülelésén és az indítások megkezdésén kívül. Valami miatt azonban veszélyt illata lengte be a sátort. Nem kellett sokáig várni, hogy ezt megtudjuk! Az első valamirevaló lövés (átlövés) utat talált a kapunkban (0-1)... Már megint az első kaput eltaláló lövésből szerzett vezetést az addig szinte semmit sem mutató ellenfél. Végül is még sok volt hátra, így nem aggódtunk túlságosan, de muszáj volt felpörgetni a tempót. Ez a félidő utolsó Vastüdő-támadásáig nem nagyon sikerült, ekkor Paliról lepattant egy labda, Tusy agilisan megtartva Böhöz játszott, aki az egész támadást a hosszún követő Palinak adott gólpasszt (1-1). A lehető legjobbkor sikerült egyenlíteni!

A második félidő elején látható volt, hogy megfogta az ellent a kapott gól, így még egyet csavartunk a fordulatszámon. Több lehetőségünk is volt, de valahogy az utolsó passzokba mindig hiba csúszott... Ekkor azonban segítségünkre sietett egy szöglet: Tusy bepassz, Zoli gól (2-1). Így kell ezt csinálni! A Barbárok a hátrány tudatában minden mindegy alapon nekünk jöttek, így védekezésre kényszerültünk, de ezzel a lépéssel elővehettük kedvenc fegyverünket. Egy Pali labdaszerzés után, Bö-Áron-Pali volt a labda útja, akinek nem okozott gondot a kapus mellett elpasszolni a labdát (3-1). Megnyugtató előny! Talán túlságosan is... Most már semmi sem akadályozta meg az ellenfelet, hogy utolsó emberük is a félpályánál legyen. Nyilvánvaló volt, hogy előbb-utóbb nekik is lesznek helyzeteik, de nálunk Balázs állt a kapuban. Több veszélyes lövést védett, ha már rajta is átment a labda, akkor egy becsúszó védő blokkolt. A legveszélyesebb Palvin Barbárok kísérlet egy átlövés volt, ami a keresztlécen csattant és itt bizony Fortuna a kezünket fogta, hogy kifele pattant a labda. Végül is egy masszív védekezéssel és okos támadójátékkal biztos győzelmet arattunk.

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Balázs.

Először is leszögezném, hogy méltatlan komponálás volt néhány sajtóorgánum múlt heti megnyilvánulása. Minden csapat életében vannak olyan meccsek, amikor semmi sem sikerül... Ezzel lezártnak tekintem a témát! Nyilván nem is kezdhettük volna másképp ezt a meccset, minthogy az első kapura menő lövésből gólt kapunk... Ezt már megszokhattuk, így azt vettem észre a fiúkon, hogy nem is zavarja őket túlságosan a dolog. Úgy gondolom, hogy az első félidőben is mi domináltunk, de ehhez hozzá kell tenni azzal szerencsénk volt, hogy sikerült egyenlíteni: egy szépen megkomponált akció végén. A második félidőben még nagyobb erőket mozgósítottunk és ezáltal nagyon ült a szögletvariációnk, valamint a kontrajátékunk. Egy ilyen ellenfél ellen ezt kell csinálni! Balázs hátul pedig hozta azt, amit elvárunk tőle! Gratulálok a Csapatomnak! Jövő héten az utolsó forduló következik és ezáltal a szezonzáró, mindenkit szeretettel várunk! Hajrá Vastüdő! - mondta a manager.

Az értékeléshez hozzáfűznénk, hogy nem volt véletlen a Barca-Real meccs játéka és eredménye. Itt meg lehet tekinteni, hogy mit tanult tőlünk José Mourinho!

Köszönjük a jelenlévő Szurkolóinknak a részvételt!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló győzelem szurkolók Barcelona Madrid Real Mourinho José

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr855108237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása