Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Kétszer álltunk fel a padlóról

2012.12.18. 11:00 Csk

Új fejezetet nyitott a Vastüdő történelmében a december. Először indult el a Csapat a szövetség által rendezett „Téli Bajnokságban”. Annyi a különbség, hogy itt nincs feljutás/kiesés - csak gyakorolunk a tavaszi folytatásra. A B. csoportba kaptunk besorolást, aminek a küzdelmei már az elmúlt héten megkezdődtek a Bogdánfy úti „buborékban”. Vércse nem vesz részt ezekben a küzdelmekben, de természetesen számítunk rá tavasszal!

ITK

Technikai és gazdasági okok miatt az első forduló meccsbeszámolója elmaradt. A lényeg, hogy 1-2-es félidő után 2-5-re kikaptunk egy jobb csapattól. Mindkét gólunkat Pali szerezte! Az első: minden védőn átverekedte magát. A második: egy bombagól a jobb felsőbe.

Egyetértés DSK

Tegnap az első fordulóban súlyos vereséget szenvedő Egyetértés DSK volt az ellenfelünk. Csabi kihagyta a meccset, így két cserével álltunk fel.

Az első tíz percre kár is szót vesztegetni! Tompák voltunk és kb. úgy álltunk fel, mintha nagypályás csocsót játszanánk..., szerencsénkre ebben az ellenfél is partner volt... Az első jelentősebbnek tűnő akcióból gól is született. Az elől lévő két emberünk szinte egymásnak futott, az EDSK játékosa elvitte köztük a labdát és a kifutó Balázs mellett a hosszúba gurított (0-1). Ettől egy kicsit felébredtünk, de kellett az egyenlítéshez. Csatárunk, aki teljesen véletlenül védőt játszott, megindul, két jó csel, majd az ellenfél térfelének a közepéről gólt szerez (1-1). Meg kell hagyni, nem egy tudatosan felépített akció volt... Na, de a második! Kipassz Zolinak, akik elrobog a bal szélen, középre centerezz és a hosszún érkező Tusy ballal a hálóba továbbítja a bogyót (2-1). Az ellenfél láthatóan nem tért fel a sokkból! Peti felhozza, passz/lövés Tusynak, aki csak éppen beleteszi a lábát, kapus véd, a kipattanót újra a kapusba lövi, a második kipattanóból Áron megszerzi a harmadikat (3-1). Így kell ezt csinálni! Támadgatunk, ők is, de már várjuk a félidei sípszót, de az csak nem akar jönni... Az Egyetértés DSK csatára valahogy kapura továbbít egy labdát, ami a kapufáról Balázs hátára, majd a hálóba vándorol (3-2). Megjött a sípszó is!

A második félidő elején a pálya szélén ragadtunk, így több veszélyes támadást is vezetett az EDSK. Pár percig szinte a térfelet sem tudtuk átlépni! Ez a bealvós rész meghozta az egyenlítést: egy szögletet követően középen nem figyeltünk és engedtük felállni a padlóról az ellenfelet (3-3). Ők kerültek fölényben! Egyszer-kétszer már csak a fohász segített rajtunk, de megúsztuk és Balázs is parádézott a kapuban. Elől Zoli, Bö, Tusy többször is próbálkozhatott, de valahogy sosem jött össze... Aztán Zoli a leglehetetlenebb akció végén kötényt adott a kapusnak, így újra sikerült megszerezni a vezetést (4-3). Ez nagyon kellett, mert ha ők rúgnak gólt...Vércse klasszikusával élve: „jó párperc van csak, behátrálunk, nem ezt kéne, hősiesen, védekezünk, nincs jó passzunk, nemiskellaz, húzd az időt, nerohanjál, fújjad már le, ott a labda, kontra mehet, balázs dobja, túl hosszú volt, zoli mondja: koncentráljál, érjélvissza, mosmá' tényleg, jó lesz a sör, végrevége, le is fújja, meg is nyerjük"!

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Bö.

A meccsnek két pozitívuma volt, hogy nyertünk és tudtunk négy gólt rúgni! Sok mindenben kell még javulni, de ezért indultunk el ebben a bajnokságban. Lelki teher nélkül, gyakorolva, meccsben maradva készülünk a tavaszra. Örülök, hogy sérülése után Zoli is végre betalált, kellett ez már neki! Két szép gólt is szereztünk, viszont a védelmet össze kell még rakni. Igyekszünk! Reméljük, hogy a következő meccsen megint lépünk előre! Hajrá Vastüdő! - mondta a manager.

Köszönjük G-nek a jelenést!

Vércse! Jobbulást! Várunk vissza tavasszal!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló sérülés mindentbele szurkolók felkészülés

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr634971198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása