Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Jó meccs, sok gól, vereség

2012.11.27. 14:06 Csk

Az őszi bajnokság utolsó fordulójában a tabella második helyén álló és már biztosan feljutó Rehabiliteam ellen léptünk pályára. Szerencsére jó időpontban, mert így a szezonzáró bankettre is sort tudtunk keríteni... Peti és Vércse nem tudott pályára lépni, így két cserével kellett felvennünk a harcot.

A szokásos felállással indítottunk, Zoli és Tusy voltak a cserék. Szokásos harcmodorral indítottuk a mérkőzést. A kezdés után kiderült, hogy szokásos futós csapat az ellenfelünk. Nagyon jól védekeztünk és több támadáskedeményezésünk is volt. Nem sok telt el a mérkőzésből, amikor egy oldalvonalról belőtt labda megpattant - Pali sertepertelésének köszönhetően - a kapuson és már vezettünk is (1-0). Jót tett a mérkőzésnek a gól, még nagyobb iramra kapcsoltak a kék mezesek, de mi is odatettük magunkat rendesen. Nagyobb nyomás, Balázs-védések, de sokadikra már ő is tehetetlen volt (1-1). Most jött a csavar! Azt már megszokhattuk, ha egy erősebb csapat kiegyenlít ellenünk, akkor rövid időn belül így vagy úgy átveszi a vezetést is, de most borítottuk a papírformát. Pali labdaszerzését követően indította Zolit, aki próbált beleérni a labdába, ami viszont nem sikerült neki, ez pedig becsapta a kapust és már újra vezettünk (2-1)! A maradék játékidőben jól zártuk a területet és így előnnyel vonulhattunk szünetre.

A második játékrészt még nagyobb elánnal kezdte a Rehabiliteam. Nálunk meg érezhetően fogyott a szufla. A hatosunk előtt többször is ment a tiki-taka, mi pedig próbáltuk követni az eseményeket és gyorsan gyűltek a szabálytalanságok is. Egy ilyen húzogatás után kaptuk az egyenlítő gólt (2-2). Mentünk tovább, daráltunk, bár a tiki-taka és Balázs védései csak nem akartak csökkenni... Egy rosszul elvégzett csere után a pályára lépő Vastüdős már csak 2 perces szabálytalanság árán tudta megakadályozni a gólhelyzetet. Így csak 3 mezőnyjátékos maradt és fokozódott a nyomás, nem bírtuk ki... és már át is vették a vezetés (2-3). Nyolc perccel a vége előtt időt kértünk, pihentünk, beszéltünk és meglett a győztes taktika. Sikerült is beszorítani az ellenfelet már Balázs is majdnem a félpályánál volt, így többször volt lehetősége a kékeknek kontrázni. Egy Vastüdő támadásnál eladtuk a labdát, kontra, kapusunk nem ér vissza, gól (aki nem látta az nézze meg az MTK-Ferencváros mérkőzés 6. gólját és képzelje el a szituációt azzal a különbséggel, hogy Balázs majdnem elérte a gólba tartó labdát...), 2-4. Innen már mindegy volt, de nem adtuk fel! Két-három perccel a vége előtt Csabi szépített (itt ajánljuk megnézni a hétvégén lőtt Bajzát gólját a Paks ellen), 3-4. Az utolsó támadás egyikénél még kihagytunk egy ajtó-ablak ziccert, de többre nem futotta... Ennek ellenére az egyik legjobb vesztes meccsünket játszottuk a szezonban.

A mérkőzés legjobb Vastüdő játékosa: Balázs.

Büszke vagyok a Csapatra! Persze követtünk el hibát és az a ziccer, de nagyon szépen helyt álltak a srácok! Természetesen van hiányérzetem, mert a meccsek felét 1(!) góllal veszítettük el, de hát ilyen a fodball... Mi kihagytuk, ellenfeleink berúgták. Most következik a bankett, aztán majd tiszta fejjel értékeljük a látottakat, megnézzük a statisztikákat, mert ugyebár a számok sosem hazudnak... Két hét pihenő, aztán elindulunk a téli bajnokságban. Ezt a bajnokságot egyfajta felkészülésnek tekintjük a tavaszi hadjáratra! Hajrá Vastüdő! - mondta a manager közvetlenül a lefújás után.

A bankett a szokásoknak megfelelően zajlott le, a részleteket feddje jótékony homály. A lényeg, hogy a játékosok kiereszthették a fáradt gőzt!

December 10-én indul a téli bajnokság arra is szeretettel várjuk Szurkolóinkat (részletek később)!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló közlemény tájékoztató információk szurkolók bankett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr314929693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása