Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Áron újra kölcsönben

2011.04.12. 09:04 Csk

Ma reggel Csapatunk vezetése sajtótájékoztató keretében erősítette meg a manager szavait, miszerint Áront egy fél évre kölcsönkérte az FC Nürnberg. A jelenlévőket - bár már hallottak róla - megdöbbentette a hír, hiszen nem szokás év közben kölcsönadni olyan játékost, aki rendszeresen pályára lép a Vastüdőben. A felszólalók szerint ez egy visszautasíthatatlan ajánlat volt. A védőként és középpályásként használható labdarúgó a kölcsönidőszak befejeztével visszatér. Az alábbiakban nyilatkozatokat olvashattok (a tulajdonos csak telefon mondta el véleményét - így még mindig nem ismerjük). Sajnos Áront nem tudtuk megszólaltatni, mert már Nürnberg irányába tart a családjával:

„Ez egy olyan ajánlat volt, amit sem szakmailag, sem anyagilag nem tudtam visszautasítani. Mindenképpen megtisztelő, hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező csapat pont a mi játékosunkat kérte kölcsön. Többet nem kívánok ezzel kapcsolatban mondani. Köszönöm a megkeresést, de most leteszem, mert orosz és arab befektetőkkel tárgyalok” - nyilatkozta a tulajdonos.

„Meglepett minket a megkeresés. Azonban konzultáltunk Áronnal, aki az amerikai időszak után egy új kultúrát akart megismerni. Anyagilag mi sem és ő sem jár rosszul és családjáról is szeretne gondoskodni. A pénzügyekre visszatérve: nem engedhetjük meg magunknak, hogy új játékost igazoljunk. Remélem, hogy a tulajdonos úr megbeszélései sikerrel végződnek! Bár most több nehézséggel küzdünk, pláne a Raupkopie meccs előtt, de a szezon elején kitűzött céljaink változatlanok” - mondta az elnök.

„Én csak a tegnapi győzelem után tudtam meg. Nagyon meglepett és rosszul érintett a hír. Sajnos szakmailag nem állunk olyan jól, mint szeretném. Több játékos is érkezett a szezon elején, a csapat még nem ért össze. Minden edzésen közelebb kerülünk az általam elvárt célhoz, de ehhez még idő kell. Természetesen mindent megteszünk, hogy megfelelően pótoljuk Áront, de ez szakmailag és emberileg is nagyon nehéz lesz” - nyilatkozta a manager.

„A Csapatot is meglepte ez a váratlan bejelentés. Tudjuk, hogy neki már a családjáról is gondoskodnia kell, így megértjük ezt a döntést, hiszen ez megkérdőjelezhetetlen. Reméljük, hogy újabb tapasztalatokkal felvértezve és a németekre jellemző precizitással érkezik vissza! Kiemelem, hogy várjuk vissza! A nehézségek ellenére összetartunk a társaimmal és mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el a bajnokságban” - mondta a Csapat képviseletében az egyik játékos.

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek kölcsön sajtótájékoztató

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr212819133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása