Győzelem vagy Szibéria!

Vastüdő a Fészbúkon

Vastüdő on Facebook

Utolsó kommentek

  • Csk: @Ifjúsági Diabétesz Blog: Köszönjük! Reméljük, sikerült nyerni! (2014.11.19. 12:54) Továbbra is lejtőn
  • Ifjúsági Diabétesz Blog: majd legközelebb jobb lesz! mi se nyertünk sajnos, de utolsó fordulóban próbálunk egyet előzni! Ha... (2014.11.14. 12:26) Továbbra is lejtőn
  • Csk: @csuzlee495: Nincs semmi gond! :) Csapatunk történelméből idézve: "A VASTÜDŐ-n sem kellett sokat g... (2012.06.01. 23:23) Sértés
  • csuzlee495: @Csk: Bocsi, hogy csak most reagálok. Tényleg véletlenül jött a vastüdő. Nem is rátok gondoltam, ... (2012.06.01. 20:22) Sértés
  • sosemondd: Kalaplengetés, stand-up ovation, leborulás! Óriási volt, sajnálom, hogy kihagytam! Bravó, Csabi! ;) (2012.05.20. 20:09) Mint kés a vajban - Tornagyőztes a Vastüdő
  • Utolsó 20

No one likes us

Nyerésre álltunk

2014.12.17. 11:25 Csk

Kedd este Csapatunk számára is elkezdődött a téli bajnokság, amit természetesen felkészülésnek szánunk a tavaszi folytatásra. Azt már a sorsolás pillanatában tudtuk, hogy bivalyerős csoportba kerültünk, ugyanis ellenfeleink közt több első ligás csapatot is találunk. Eddigi legnehezebb felkészülésünk elé nézünk és ez már az első mérkőzésen be is bizonyosodott.

Sajnos Laci és Pali nem tudott részt venni a megmérettetésen, Vércse fél éves betegszabija után csatlakozott, míg Áron betegen állt a Vastüdő rendelkezésére, de őt is gyorsan be kellett vetnünk a Mikka-Makka elleni csatába.

Balázs - Peti, Bö - Csabi, Vércse ötössel indítottunk. Tapogatózó játék folyt a pályán, igyekeztünk saját játékunkat játszani, de egy-két ügyes ellenfél már ekkor is zavart okozott, bár ziccert nem sikerült kialakítaniuk. Ehhez képest nekünk volt pár helyzetecskénk és Vércse átlövései is csak éppenhogy elkerülték a kaput. Addig-addig húzták a labdát a falunk előtt, míg Csabi szerelte az ellenfelét, kettő az egyben mehettünk kapura és Tusy remek ütemben passzolta el a bogyót a rárontó kapus mellett (1-0). Sajnos nem sokáig örülhettünk a vezetésnek, mert két szögletvariáció után Mikka-Makkáék megfordították az eredményt (1-2).

A második félidőben, a hátrány tudatában ki kellett jobban merészkedni - hiszen ez is a felkészülés része -, azonban több hibát is vétettünk támadásban. Először is nem minden akciót fejeztünk be lövéssel, másodszor már a félpályánál labdát vesztettünk, harmadszor - több ízben - a hatoson pörgő lasztit sikerült 3-4 méterrel továbbrúgni... Mivel ellenfelünk csapata több játékosból állt, így bőszen cseréltek, ami ahhoz vezetett, hogy sorban kaptuk a gólokat: szám szerint hatot. Támadásban, ha pontosabbak vagyunk, akkor talán két gólt lőhettünk volna, de mivel a sportban nincs „ha”, így 1-8-nál vetett végett a mérkőzésnek a játékvezető.

VT-barométer - felkészülési időszakban nem osztályozunk.

„Néha úgy éreztem magam, mint azon a bizonyos gazdagréti meccsen, de be kell látni, hogy ennyivel jobb volt az ellenfél. Bosszantó, hogy több gólt azért kaptunk, mert pontatlanok voltak a passzaink. Tudjuk, hogy min kell változtatni, meg is próbálunk tenni ellene. Azt ne felejtsük el, hogy fejlődni csak jobb ellenféllel szemben lehet, bár most ez nekünk nem nagyon jött össze, de igyekezni fogunk. Az kétségtelen, hogy jól jön most a szünet!” – mondta a mérkőzés után az assistant manager.

Köszönjük Dorottya megjelenését!

Hajrá Vastüdő!

Vastüdő Sajtószolgálat

Szólj hozzá!

Címkék: hírek beszámoló tájékoztató vereség szurkolók felkészülés téli bajnokság Mikka-Makka

A bejegyzés trackback címe:

https://vastudo.blog.hu/api/trackback/id/tr836989731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása